Haberler

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'le 0-0 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, 3. Ön Eleme Turu ilk maçında evinde Shakhtar Donetsk'le golsüz berabere kaldı.

Uefa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk karşı karşıya geldi. Şükrü Saracoğlu'ndaki mücadelede gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

Ukrayna ekibi, ilk yarıda net gol pozisyonları yakalarken, F.Bahçe yeni transferlerinden Nani ile etkili olmaya çalıştı. İkinci yarı oyundaki üstünlüğü eline geçiren sarı lacivertliler, aradığı fırsatları bulsa da taraftarını ayağa kaldıramadı. Hollandalı yıldız Robin van Persie'nin oyuna sonradan dahil olduğu maçta, Shakhtar ağlarını sarsamadı.

Kanarya, tur umutlarını 5 Ağustos'ta Ukrayna'da oynanacak rövanş maçına bıraktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Shakhtar Donetsk Fenerbahçe Ukrayna Spor Haberler

500

Yorumlar (115)

Vezir:

Ben yorumları hiç okumadım çünkü çoğu çekemeyenlerle dolu maçı izlerken ben zevk aldım nani persie fenandao hepsi iyiydi gol bulamama sebeblerimiz başlıcaları gökhan gönül yoktu çünkü biz en çok beklerden gol buluoz artı kabul edelim hepimiz gibi oyuncularımızda heycanlıydı sakin olamadılar gol bulmak istedik biran önce ve son olarak rakip gerçekten buraya maçı 0-0 veya 1-0 1-1 0-1 gibi alt bitirmek için gelmişti persie dahi heycanlıydı o stoch pozisyonda affetmezdi sowun affetmeyeceği 1-2 pozisyon oldu aynı şekilde forvet ortasaha tüm oyuncularımızın gerçekten atabileceği pozisyonlar vardı ama olmadı gerçekten ben mütiş zevk aldım hocamız genç heyecanlı istekli o sinirlendikçe istedikçe bizde istedik oyıncularımız bileğine hakim şık çalımlar paslar kesinlikle takımda süper kjaer de çok iyi ya Lugano gibi süper daha genç de favorilerimden birisi bence bu sene Fenerbahçe açısından süper olacak

2
29
yanıtYanıtla
Hahaha:

Klasik fenerbahceli yorumu. Heyecanliymislar..hahaha. Hepsi profesyonel futbolcu. Bunlarin hayatlari bu. Ne heyecanindan bahsedisun. Birakin bu fenevli agzinida sinuc neee??

yanıt9
yanıt2
balkabağı dükü:

Ezik bahce siz turu artik zor görürsünüz bittiniz ulaaa

20
9
yanıtYanıtla
Ali AkayMobil-IOS:

Haha salaklar ya bu sene de şampiyon gs

19
8
yanıtYanıtla
Ahmet kacaoglan:

Acaba galatasay bu kaydoroyla shaktarla oynasa kac yerdi ??

12
15
yanıtYanıtla
Cimbom luMobil-ANDROID:

fb bence Tunceli Çemişgezek turnuvasına katılmalı böylece 30.00000 milyon avroda kasada kalır KAHIR BAHÇE

14
8
yanıtYanıtla
ibra geliyor:

Luceskunun aslanları kievde feneri tarumar eder. Zuhahahahshshsh aksın paralar cimboma

17
5
yanıtYanıtla
GALATASARAYLIYIM:

Fenerbahce, FC Shakhtar Donetsk''de maci kazanacak beyler, Fenerbahce''de beraber kalacaklarini biliyordum: yatirin Fener''e beyler. YÜZDE YÜZ

18
4
yanıtYanıtla
gariban işçi:

milyon dolarlık gol atamayan takıma fenevbahçe denir.

17
5
yanıtYanıtla
bd:

saktar fenere ukde patlar

14
8
yanıtYanıtla
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title