Haberler

Pereira, Fenerbahçe'de 12 İsmin Biletini Kesecek

Güncelleme:

Fenerbahçe teknik direktörü Pereira, yapılacak transferler sonrası 40 kişiyi bulacak kadroyu 28'e düşürecek.

25 Haziran'da yeni sezon hazırlıklarına Samandıra'da başlayan Fenerbahçe 12 günlük kamp çalışması için yarın Topuk Yaylası'na gidecek. Portekizli teknik direktör, yapılacak transferler sonrası 40 kişiyi bulacak kadroyu 28'e düşürecek.

Teknik Direktör Vitor Pereira'nın geçtiğimiz günlerde gidip incelemeler yaptığı Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Tesisleri'nde 3. saha da tamamlandı ve hazır duruma getirildi.

KADRO 28'E DÜŞECEK

Sabah'ta yer alan habere göre; Sarı-Lacivertli takımdaki mevcut oyunculara gençlerin, kiradan dönenlerin, affedilenlerin ve yeni transferlerin eklenmesiyle 36 kişilik bir futbolcu ordusu adeta Topuk Yaylası'na çıkarma yapacak. Takıma yeni katılacak transferlerle birlikte bu sayı 40'ı bulacak. Pereira, daha sonra bu oyuncular arasından 12'sini eleyerek sezona 28 futbolculuk kadroyla başlayacak.

8 İSİM SONRADAN KAMPA DAHİL OLACAK

Milli takımlara gittikleri için sezonu geç kapatan ve bu nedenle tatilleri süren oyuncular çalışmalara daha sonra katılacak. Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Bruno Alves, Michal Kadlec, Miroslav Stoch ve Simon Kjear'in 1 Temmuz'dan itibaren Topuk Yaylası'ndaki kampa dahil olacakları belirtildi.

İKİNCİ OPERASYON

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe'de ilk devrim Egemen, Bekir, Selçuk, Webo, Mert ve Emre ile yolların ayrılmasıyla gerçekleşti. İkinci operasyon ise yakın zamanda gerçekleşecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME MAÇINA KADAR 8 ÖZEL MAÇ PLANLANIYOR

Takımı erken kampa alan ve antrenman sayılarını günde iki antrenmana çıkaran Pereira, fiziksel bakımdan yeterli duruma gelmek, takımın durumunu görmek ve oyun yapısını yerleştirmek için Şampiyonlar Ligi elemesi için en az 8 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. İlk maçlar Topuk Yaylası kampında ve orada bulunan tesislerin çim sahasında oynanacak. Bunun için Kızılcahamam, Kartepe gibi bölgeye yakın yerlerde kamp yapan takımlarla temasa geçildi. Geçen sene olduğu gibi bir İran takımı, Boluspor ve Düzcespor ile hazırlık maçları oynanabilir.

SARACOĞLU'NDA RAKİP UEFA AVRUPA LİGİ FİNALİSTİ DNİPRO

Fenerbahçe, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan Ukrayna ekibi Dnipro ile hazırlık döneminde özel maç yapacak. Bu mücadelenin 11 Temmuz'da sona erecek Topuk Yaylası kampından sonra 15 Temmuz'da İstanbul'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanması planlanıyor.

AFYON TURNUVASI'NDA ÖNEMLİ RAKİPLER VAR

28-29 Temmuz'da ilk maçları oynanacak olan Şampiyonlar Ligi ön eleme heyecanı öncesinde Fenerbahçe en ciddi hazırlık maçlarını Afyon'da yapacak.

20-25 Temmuz tarihlerinde organize edilecek Afyon Summer Futbol Fest'e katılacak olan Fenerbahçe, bu turnuvada Avrupa'nın güçlü ekipleri ile mücadele edecek. Atletico Madrid, Marsilya, Real Betis ve Olympiakos gibi ekiplerin katılacağı Afyon Summer Futbol Fest'in ardından sarı-lacivertli takım şampiyonlar ligi ön eleme turunu geçmek için geri sayıma başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Topuk Yaylası Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

BAYRAKTAR:

STOH kalsın Aziz gitsin

10
3
yanıtYanıtla
melih erdem:

BU ADAM İYİ DİREKTÖR BJKLIYIM

4
3
yanıtYanıtla
ULTRA ASLAN:

Skin Azizime Dokunma PEREiRA bütün GS''lilari bulursun karsina Azizimin sayesinda 9 sampiyonluk gördük seneyede 10 luk görcez 3TC kupasi 2 AVRUPA kupasi yamansin Azizim AZiZ BASKAN CiMBOM SAMPIYON

2
4
yanıtYanıtla
hyagzmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu sene buyuk umutlar var

4
1
yanıtYanıtla
GalatasaraylımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Fb nin s.ligi gruplarına kalmasını isterim ama yine 0 puanla bitirirlerse o zaman kötü olur

0
5
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Kotu futboll, kotu oyuncular devri bitti artik bir daha son dakika maclari izlemiyecekiz takim yenmek icin kuruluyor Cinconlar korkun simdi bizden

4
1
yanıtYanıtla
MiSAfiR:

Bu adamin ne yaptigini anlayan varmi ?Bir Manchini örnegi kapimizda!! Bu sene sampiyon olmiyacaksan anlarim ama busene mutlaka sampiyon olacam dersen takimi temizlemek degil, nokta transferle takimin taslarini fazla oynamadan futbolcu alirsin butakim AYKUT hocayla avrupada ceyrek final oynadi tek eksik Daum gibi bir hocaydi, takimin hepsini degistirdinmi onlarin yerinede cok iyi futbolcu alcan, biranda 7/8 yildiz almaya kalktinmi bu klubu batirirsin. ücretleri zamaninda ödeyemessen iiSYAN cikar.

1
3
yanıtYanıtla
BÜKÜK ÇİFT VURGULU YARIM SALTO:

ÇUH FENEVİN KADROSU YİNE ÇOK ÇOK SAĞLAM DEMEK Kİ YİNE ŞAMPUAN OLAMIYACAK BUNLAR :))

0
4
yanıtYanıtla
MiSAfiR:

GS futbolcularina bizden 100de 50 daha fazla para veriyor onun icinde zaman geliyor futbolcularin parasini zamaninda ödeyemiyor ama suan bizdede ayni fiyatlar uygulanmaya baslaniyor bu bizim sonumuz olabilir. . .

2
1
yanıtYanıtla
MöömobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hepsi möö

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title