Haberler

Fashıon One Tv'de

Fashıon One Tv, Türkiye'nin Yeni Moda/magazin Kanalı

FASHION ONE TV, TÜRKİYE'NİN YENİ MODA/MAGAZİN KANALI

Ali ve Ömer Karacan tarafından Londra'da kurulan ve Milano, Paris, New York'ta temsilcilikleri bulunan Fashion One TV'nin Ceo'su Kenan Erçetingöz oldu.

Fashion One TV'nin, Güzellik ve Yaşam Uzmanı Elizabeth Hurley, Marka Geliştirme Uzmanı Tyler Brule/Winkreative, Danışmanları ise Naomi Campbell, Neil Barret ve Rıfat Özbek..

Seçkinlerin dünyası olan Fashion One; lüksün tek başına baştan çıkarıcı olduğuna inanıyor. Gerçek lüks, her zaman hakettiği tasarımı almaz ama kolay bulunmayan ve şık olanın atmosferdeki son noktasıdır..

Merkezi Londra'da bulunan dünyanın ilk Türk sahipli uluslararası moda kanalı Fashion One TV Türkiye'de, moda ve magazin aynı anda olacak.

Magazin duayeni Kenan Erçetingöz, gerçek ve kaliteli magazin ile moda dünyasını birleştirecek. Türkiye'nin önemli markalarını ve bu markaları yaratanları ekranlara getirecek.

Fashion One TV, 1.5 milyon haneli Kablo TV S-35 bandında, 10 milyon haneye ulaşan Türksat uydularında ve D-Smart 58. kanalda yayın yapıyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title