Haberler

Eyüboğlu Öğrencileri "Kariyer Günü"Nde Mesleklerini Seçecek!

Eyüboğlu Eğitim Kurumları tarafından lise öğrencileri için düzenlenen "Kariyer Günü" etkinliği, mesleklerinde uzman kişilerin katılımıyla 11 Mart'ta Çamlıca Kampüsü'nde gerçekleştirilecek. Oturum, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl Batum'un açılış konuşmasıyla başlayacak.

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın, lise öğrencilerinin üniversitede seçecekleri bölüme karar vermelerine yardımcı olmak ve merak ettikleri meslekler hakkında konunun uzmanlarından bilgi almalarını sağmak amacıyla düzenlediği "Kariyer Günü" bu sene Başaran Ulusoy, Nazlı Öztarhan, Eren Talu, Tamer Karadağlı ve Vural Gökçaylı gibi meslek hayatlarını başarıyla sürdüren isimlerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Öğrenciler arasında yapılan anket sonucunda belirlenen 24 ayrı meslek dalından uzmanların bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları etkinlik, 11 Mart'ta Eyüboğlu Eğitim Kurumları Çamlıca Kampüsü'nde düzenlenecek.

Gençlerin ilgi duydukları mesleklerle ilgili merak ettikleri tüm soruların yanıtını bulabilecekleri oturum, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl Batum'un açılış konuşmasıyla başlayacak.

Açılış konuşmasının ardından TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) Başkanı Başaran Ulusoy, Star TV Haber Merkezi Ana Haber Spikeri Nazlı Öztarhan, IGLO Türkiye Başkanı Caner Tunaman, İTÜ Fizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yaşar Yılmaz, oyuncu Tamer Karadağlı, mimar Eren Talu, POPSAV Başkanı ve sanatçı Hakan Peker, modacı Vural Gökçaylı gibi mesleklerinde başarılı isimler deneyimlerini gençlerle paylaşacak.

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın lise öğrencileri arasında yaptığı anket sonuçları, gençlerin geçen yıl uzay mühendisliği, nano teknoloji, genetik mühendisliğine; bu yıl ise daha çok tıp, mimarlık ve hukuk dallarına ilgi duyduklarını gösteriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title