Haberler

"Eye for Pharma" Konferansı

Türkiye ve Türk İlaç Sektörü, ancak bu değişime adapte olabilenlerin faydalanabileceği pek çok fırsat barındırıyor.

21-22 Şubat tarihlerinde İstanbul'da ilk kez gerçekleştirilecek olan "Eye for Pharma" konferansında ilaç sektörünün önde gelen uluslararası ve Türk profesyonelleri, Türkiye'de oyunun yeni kurallarını tartışacak.

Oldukça yoğun bir değişim ve dönüşüm içinde bulunmakta olan Türkiye ve Türk İlaç Sektörü, ancak bu değişime adapte olabilenlerin faydalanabileceği pek çok fırsat barındırıyor. Öte yandan hükümetin sıkı fiyat politikası, ve pek çok çalışanın da işini kaybetmesiyle sonuçlanan son fiyat düşüşleri, ilaç sektörünün ana gündemini oluşturuyor. Zorlukların fırsatlara dönüştürülmesi şüphesiz yeni iş yapış yöntemleri ve yeni teknolojilerin daha da hızlı hayata geçirilmesini gerekli kılıyor. Küresel olarak senede 50 konferans ve toplantı düzenleyen "EyeForPharma"'nın, 21-22 Şubat'ta Novomed360'ın katkılarıyla Türkiye'de ilk kez gerçekleştireceği konferansta Türkiye'den ve dünyadan oldukça önemli konuşmacılar Türkiye ilaç sektörünün yeni dinamiklerine ışık tutacak.

21-22 Şubat'ta Novomed360 işbirliğiyle Conrad Oteli'nde gerçekleşecek EyeForPharma Turkiye konferasında Bilim İlaç Genel Müdürü Erhan Baş, Abdi İbrahim Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdürü Cüneyt Gedikli, Novartis Ülke Başkanı Güldem Berkman, Mustafa Nevzat Genel Müdürü Levent Selamoğlu, Merck Serono Başkan Yardımcısı Karim Smaira,The Chalfont Project CEO'su ve toplumlarda, organizasyonlarda değişimi, enfeksiyonların yayılmasındaki modelle anlatan 'Viral Değişim' Kitabının yazarı Leandro Herrero, Novo Nordisk Avrupa Başkan Yardımcısı Viggo Birch, Pfizer İş Birimi Müdürü Renan Özyerli, Pfizer Caucar Bölgesi Satış ve Pazarlama Müdürü Haluk Karabatak, Allergan Genel Müdürü Ayşe Uysal ve İş Birimi Direktörü Deniz Durmaz, Boehringer Ingelheim Kurumsal İletişim Direktörü John Pugh, Roche Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Direktörü Ufuk Apaydın, AstraZeneca Medikal ve Ruhsatlandırma Direktörü Müjgan Ateş, AstraZeneca Pazar Erişim Direktoru Pelin Eriştiren İncesu, Lundbeck Satış ve Pazarlama Direktörü Altan Görseval, Abdi İbrahim İş Birimi Direktörü Hülya Yalın, Janssen Satış Direktoru Levent Arslan, Egon Zehnder Genel Müdürü Murat Yeşildere, Novartis Pazar Erişim Direktoru Uğur Ozkutlu ve Sanofi-aventis-Zentiva İlaçları Pazarlama Direktörü Burak Ergenoğlu, Boehringer İngelheim Kıdemli İş Danışmanı Serkan Erkovan, Abbott Global e-Pazarlama Direktoru Tom Pryzgoda gibi önemli fikir liderleri ve profesyonellerin sunumları olacak.

İlaç endüstrisi İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Turgut Tokgöz "Türkiye İlaç Endüstrisi' nin Bugünü ve Geleceği" başlıklı sunumunda, endüstrinin bugünkü konumunu ve vizyonunu değerlendirecek.

EyeForPharma İstanbul' un önemli bir konuşmacısı da İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Turgut Tokgöz olacak. Tokgöz, ilaç endüstrisinin mevcut durumunu ve ilaç pazarına ilişkin verileri aktaracak. Endüstrinin küreselleşme hedefi çerçevesinde hazırlanan 'Türk İlaç Endüstrisinin Küreselleşmesi için Devlet ile Ortak Yol Haritası' nın temel başlıklarını ve eylem planlarını paylaşacak.

IEIS ve AIFD 'Türkiye İlaç Endüstrisinin Değişimine Bakış' konulu Panelde bir araya geliyor.

'Türkiye İlaç Endüstrisinin Değişimine Bakış' konulu panelde, İlaç endüstrisi İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Turgut Tokgöz, Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği Genel Sekreteri Alp Sevindik, Doğan Medya İnternational CEO'su Nuri Çolakoğlu moderatörlüğünde, İlaç sektörünün içinden geçmekte olduğu değişim ve dönüşüm süreci üzerine görüşlerini paylaşacaklar.

Viral Değişim Kitabının yazarı Leandro Herrero da EyeForPharma Turkey konuşmacıları arasında

Konferansın dikkat çekecek bir başka konuşmacısı da toplumlarda, organizasyonlarda değişimi, enfeksiyonların yayılmasındaki modelle anlatan, ve Değişim Yönetimine bakışı değiştiren 'Viral Değişim' Kitabının yazarı Leandro Herrero. Herrero da 21 -22 Şubat 2012'deki konferansa konuşmacı olarak katılacak ve kitabı tüm konferans katılımcılarına hediye edilecektir. Ayrıca katılımcıların Leandro Herrero ile tanışıp sohbet edebilecekleri ayrı bir oturum da program içinde yer alacaktır.

Yeni Türkiye- Yeni ilaç Sektörü!

Türkiye'de sağlık sektöründe içinden geçilen dönüşümün getirdiği zorlukların tespiti, çözümü ve yeni fırsat alanlarının tanımlanarak sektörün gelişiminin tetiklenmesi için sektörel paylaşım, işbirliği ve verimli tartışma ortamları buyuk onem taşıyor.

Bu amaçla gerçekleştirlecek eyeforpharma Türkiye konferansı, Türkiye'den ve Avrupa'dan ilaç sektörüne liderlik eden 150'ye yakın ilaç profesyonelini bir araya getirecek.

EyeForPharma Türkiye, Türkiye ve Avrupa ilaç sektörünün önde gelen fikir liderlerinin rehberliğinde bu konuların tartışılacağı ve Türkiye'deki endüstrinin büyümesinin yolunu açacak fikir alışverişlerinin yaşanacağı bir konferans olarak katılımcılarını bekliyor. İlaç sektörüne özel kaliteli tartışmalara, atölye çalışmalarına katılmak, en son yerel ve global ilaç sektörü başarı hikayeleri ve vakalarını dinlemek, Türkiye ve dünyadan ilaç profesyonelleriyle bir araya gelmek gibi fırsatlar sunan 21-22 Şubat 2012 EyeForPharma konferansı, Türk ilaç sektörünün geleceğini şekillendirme yolunda önemli bir iletişim ve bilgi paylaşımı platformu sunacaktır. (Detaylı bilgi için 0216 422 37 89 numaralı telefondan Novomed 360'a ulaşabilir ya da www.eyeforpharma.com/turkey adresini ziyaret edebilirsiz.

Konferansın dikkat çekecek başlıkları

Konferansta "Yeni ve Kabuk Değiştiren Türkiye; Yeni İlaç Sektörü", Yenilikçi mobil teknolojilerle performansı arttırmak ", "Tıbbi mümessillerin tanıtımlarına gelen kısıtlar çerçevesinde hekimlere tanıtımın yeniden tanımlanması", "Ürünlerin 'pazarlanmasından', değer katan faaliyetlere geçiş", "Hekimler tarafından benimsenecek yeni tanıtım modelleri geliştirmek", "Regulasyonlara Uyum – Firma çalışanlarının hızla değişen regülasyonlara mükemmel uyumunu garanti edecek süreçler", "Resmi otoritelerin uygulamalarla ilgili karar süreçlerinde daha fazla etkililik için firmaların bir araya gelerek görüşlerini paylaşmaları ","Geri ödeme açısından bütünleşik bir yaklaşım nasıl gerçekleştirilir?"," Yeni fikirler/keşifler ülkesi olmak- Neden Türkiye yenilikçilik açısından öncü ülke olmalı ", "Sektörün Değişen Koşullarına Uygun Yeni iş Modellerinin Başarıya Ulaşmasını Sağlayacak Anlayış Nasıl Geliştirilir? ", "Satış Modelinde Dönüşüm", "Jenerik Pazarın Büyümesini Fırsat Olarak Değerlendirmek gibi birçok önemli konu tartışılacak.

EyeForPharma ve Novomed360 hakkında: Eyeforpharma, küresel olarak senede 50 konferans ve toplantı düzenlemektedir. Eyeforpharma, Satış (SFE), Pazarlama ve e-Tanıtım/Pazarlama, Forecasting, Hasta Bağlılığı, Tedarik Zinciri ve Onkoloji/MSS gibi Tedavi Alanlarına spesifik konferanslar konusunda uzmanlaşmıştır. SFE Avrupa toplantısı, kendi alanındaki en büyük toplantıdır ve geçen seneki Barselona toplantısına toplam 600 kişi katılmıştır. Novomed360, Türkiye'de İlaç ve Sağlık sektörünün içinde bulunduğu geçiş ve değişim döneminde, her zamankinden daha da fazla ortaya çıkan bütünsel, vizyoner ve durumsal yaklaşım ihtiyacına cevap vermek üzere ilaç sektöründe uzun yıllar çalışmış, deneyimli profesyoneller tarafından kurulmuştur.

Novomed360, ,İlaç ve Sağlık sektörüne özel İnsan Kaynakları, Medikal, Satış ve Pazarlama alanlarında 360 derecelik bakış açısıyla eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.Novomed 360, ilaç ve sağlık sektörüne özel 'Big Brain of Pharma', 'Sağlık Sektörü için Sosyal Medya' ve diğer pek çok eğitim ve danışmanlık faaliyetleriyle kanıtlanmış başarılara sahiptir. EyeForPharma ve Novomed 360 işbirliğinin temelinde yatan amaç eyeforpharma'nın global konuşmacılarını ve birikimini Türkiye'ye getirmek ve Novomed360 'ın katkılarıyla konferansın Türk İlaç sektörü çalışanlarının spesifik ihtiyaçlarına uygun hale getrilmesini sağlamaktır

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title