Haberler

Evini Su Basan Kadın Boğuldu

Trakya'da Sağanak Yağışlar Nedeniyle Birçok Yerleşim Yeri Sular Altında Kaldı. Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'nde Gece Saat 02.00'de Başlayan ve Aralıksız İki Saat Süren Yağmur, Hayatı Felç Etti.

Trakya’da sağanak yağışlar nedeniyle birçok yerleşim yeri sular altında kaldı. Edirne’nin Uzunköprü İlçesi’nde gece saat 02.00’de başlayan ve aralıksız iki saat süren yağmur, hayatı felç etti.

İlçede altyapının yetersizliği nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, yaklaşık 200 kadar ev ve işyerini su bastı, çok sayıda araç da yollarda kaldı. Su baskınlarının etkili olduğu Şahsuvarbey, Aşçıoğlu ve Kayık mahallelerinin büyük bir kısmı sular altında kaldı. Evlerinde mahsur kalanlar, belediye ekipleri ve vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Tekirdağ’da sabaha karşı başlayan yağmur hayatı felç etti. Çorlu İlçesi’nde 50 ev sular altında kaldı. Kumbağ’da da yağışlar etkili oldu. Tekirdağ kent merkezinde ise 65 yaşındaki Hatice Gülbahar zemin kattaki evinde sel sularından boğularak öldü.

Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, küçük araçların şehir içinde trafiğe çıkmasının yasaklandığını açıkladı. Altınova Beldesi ile Kumbağ Beldesi yolunda sel sularına kapılan otomobillerde bulunan yolcular, tanklarla kurtarıldı. Bölgeye giden Vali Doğan kurtarma çalışmalarına eşlik etti. Yağışlar ve su baskınları dolayısıyla Tekirdağ merkezde ve Çorlu ile Malkara ilçelerinde okullar öğleden sonra tatil edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title