Haberler

Etv Yılın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Edirne Televizyonu (ETV) 10.Yılın Ödülleri sahiplerini buldu."Yılın Turizm Elçisi" ödülünü ciğerci Kazım Gilan, "Yılın Sivil Toplum Kuruluşu" ödülünü Edirne Tava Ciğeri Koruma ve Kalite Kontrol Derneği Başkanı Bahri Dinar aldı.

Edirne Televizyonu (ETV) 10. Yılın Ödülleri sahiplerini buldu.

ETV'de düzenlenen törende "Yılın Bürokratı" ödülünü Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Semih Erdur,

"Yılın Turizm Elçisi" ödülünü ciğerci Kazım Gilan, "Yılın Sivil Toplum Kuruluşu" ödülünü Edirne Tava Ciğeri Koruma ve Kalite Kontrol Derneği Başkanı Bahri Dinar aldı.

Törene, Edirne Vali Vekili Hasan Hüseyin Can, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Güler, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nevzat Taşkın, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Emin İnağ, Edirne Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ayhan Can, ETV Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kaya katıldı.

Katılımcılara daha sonra ciğer ikramında bulunuldu.

Muhabir: Salih Baran

Yayıncı: Erdal Turanlı - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Edirne Emniyet Müdürlüğü Ayhan Can Dinar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title