Haberler

Eşrefpaşa Hastanesinde Yangın Tatbikatı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyecileri ile Sağlık Personelinin Eşrefpaşa Hastanesindeki Tatbikat Sırasında Gösterdiği Performans, Hastanelerde Yangın Korkusu Yaşayanların Yüreklerine Su Serpti

İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiyecileri ile sağlık personelinin Eşrefpaşa Hastanesindeki tatbikat sırasında gösterdiği performans, hastanelerde yangın korkusu yaşayanların yüreklerine su serpti.

Tatbikat senaryosuna göre İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesinin 3. katında yer alan Ortopedi servisinde elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangından etkilenen hasta ve görevliler, itfaiye ve hastane personeli işbirliği ile kurtarılarak acil müdahaleye alındılar. Hastane bahçesinde kurulan kriz masasında, başka hastanelere nakledilmesi gereken hastalar hızla yola çıkarıldı.

Kriz masasında İtfaiye Müdürü Cengiz Öngör, Eşrefpaşa Hastanesi Başhekim Yardımcısı Sedat Altay, Hastane Müdürü Fuat Yılmaz, Müdür Yardımcısı Sezer Çiçek, Baş Hemşire Yardımcısı Aliye Dikmen görev yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Afet Planı kapsamında ilk yardım, kurtarma, söndürme, ambulansla nakil ekipleri kurulduğu ve tatbikatta bu ekiplerin görev aldığı belirtildi.

(MUH-BAH) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title