Haberler

Esra Balamir'in Umudu Yurt Dışında

2005 Yılından Bu Yana Bir Türlü Teşhis Konulamayan Bir Hastalığın Pençesinde Yaşayan Sunucu ve Şarkıcı Esra Balamir, Bu Kez Umudunu Yurtdışına Bağladı.

2005 YILINDAN BU YANA BİR TÜRLÜ TEŞHİS KONULAMAYAN BİR HASTALIĞIN PENÇESİNDE YAŞAYAN SUNUCU VE ŞARKICI ESRA BALAMİR, BU KEZ UMUDUNU YURTDIŞINA BAĞLADI.

Geçen hafta atlattığını zannetmişken hastalığın yeniden nüksetmesiyle perişan olduğunu anlatan Balamir, 'lenf bezlerimin şişmesine yol açan bu hastalığın teşhisi için Marsilya'daki bir hastaneden yardım istenece' diye konuştu.

Sanatçılar ilgisiz

Güzel sunucu, doktorunun internette yaptığı araştırmalar sonucunda, bu hastanenin alanında uzmanlaştığını saptadığını belirterek, ekledi: 'Doktorum, bayramdan sonra boğazımdan parça alacak. Bu örneği de Marsilya'daki hastaneye gönderecek' dedi. Sanatçıların ilgisizliğinden yakınan Esra Balamir, kendisini sadece Gülşen ve Seda Sayan'ın aradığını da söyledi.

ESRA BALAMİR FOTOĞRAFLARI

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title