Haberler

Eski Parlamenterler Demokrat Parti'de

Güncelleme:

Türk Parlamenterler Birliği İzmir Şube Başkanı Metin Öney ve 22'nci Dönem İzmir Milletvekili Muharrem Toprak, Demokrat Parti İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti.

Türk Parlamenterler Birliği İzmir Şube Başkanı Metin Öney ve 22’nci dönem İzmir milletvekili Muharrem Toprak, Demokrat Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Demokrat Parti İl Başkanı Fatih Dalan, İl Başkan Yardımcıları Osman Varol, Aydoğan Karaoğlu ve Doğan Erdil ile görüşen Metin Öney, Türk Parlamenterler Birliği olarak sahip oldukları bilgi, birikim ve tecrübeleri tüm siyasi partilerle paylaşmak istediklerini söyledi. Öney, Türk Parlamenterler Birliği’nin daha aktif hale gelmesi yönünde yürüttükleri çalışmalar ve “Siyasi Katılım ve Siyasetin Güler Yüzü” projesi hakkında Demokrat Parti İzmir il yöneticilerine bilgi verdi. İl Başkanı Fatih Dalan da, siyasette tecrübenin ve bilginin önemine değinerek, “Türk Parlamenterler Birliği çatısı altında, geçmiş dönem siyasetçilerinin bu bilgi ve birikimlerini bizlerle paylaşmalarından onur ve mutluluk duyacağız. Özellikle, bu deneyimlerden gençlik kollarımızın faydalanması yönünde bir çalışma yapacağız” ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title