Haberler

Eski Öğrenciler Öğretmenlerine Sahip Çıktı

Geçtiğimiz günlerde öğrencilerini sözlü taciz ettiği iddiasıyla görevinden alınan Gölpazarı Güner Orbay Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Şahin’e eski öğrencileri sahip çıktı.

Geçtiğimiz günlerde öğrencilerini sözlü taciz ettiği iddiasıyla görevinden alınan Gölpazarı Güner Orbay Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Şahin'e eski öğrencileri sahip çıktı.

Gölpazarı Güner Orbay Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde okuyarak mezun olan yaşları 20 ile 30 arası değişen Mehmet Şahin'e eski öğrencileri okul binası bahçesinde ellerinde "Mehmet Şahin'in Onuru Onurumuzdur" yazılı pankart ile sahip çıktılar. Geçtiğimiz günlerde öğrencilerini sözlü taciz ettiği iddiasıyla görevinden alınarak Yenipazar Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı görevine atana Mehmet Şahin'e sahip çıkan eski öğrencileri adına okul bahçesinde açıklama yapan Burak Acısu, kilometrelerce uzaktan yıllar önce mezun oldukları okula öğretmenlerine sahip çıkmak için geldiklerini belirterek, "Mehmet Şahin hocamız bir öğretmen bir idareciden ziyade babamız gördüğümüz, babamız bildiği kıymetli hocasına ahde vefayı borç bilip burada toplandık. Bizler ülkemizin çeşitli illerinden meslek sahibi olabilmek için bu güzel ilçeye gelerek ailelerimizden uzakta gurbet hasretiyle 4 yıl burada okuduk eğitim gördük. Kabul edilmeli ki 14-15 yaşlarında evden, ana babasından ayrılıp gurbette okul okumak insan hayatında başa gelebilecek en zor sınavlardan biridir. Şunu bilmenizi isteriz ki bizler bu sınavı zarar görmeden atlatıp, bugün meslek sahibi olabildiysek her gün onlarca hastaya derman olabiliyorsak bunun en önemli sebebi; bizlere klasik idareciden ziyade ana baba gibi yaklaşan hocamız müdürümüz Mehmet Şahin'dir. Gün geldi cebimizde yemek yiyecek paramız olmadı kendisi cebimize para koydu. Gün geldi dertlerimizi sıkıntılarımızı dinledi bunlara çözüm üretti. Gün geldi yapacağımız yanlışları önceden sezerek bunlara engel oldu. Bizlere buralarda kol kanat gerdi. Bizleri 4 yıl boyunca korudu. Yetmedi mezun olduk, kendisi iş buldu. Halen de birçok mezun arkadaşım hocamız sayesinde hastanelerde çalışıp hayatlarını sürdürmektedir. Tüm mezun arkadaşlarımız olarak bizler hocamıza; bizi biz yaptığı için, bugünlere getirdiği için değerli Gölpazarı halkı ve siz basın mensupları önünde çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Açıklamanın devamında, hocalarının şuan içinde bulunduğu durumu evlatları olarak kabul etmelerinin mümkün olmayacağı söyleyen Acısu, "Bizler ve bugün burada olmak isteyip de işleri dolayısıyla aramızda olamayan yüzlerce öğrencisi olarak müdürümüzün arkasında ve destekçisiyiz. Er yada geç adalet yerini bulacaktır. Gerçekler ortaya çıkarılacağından en ufak şüphemiz yoktur. Hocamıza bu çirkin iftirayı atanlar bir ömür boyu bu leke ile yaşamak zorunda kalacaklar. Şu hiçbir zaman unutulmamalıdır. Mutlaka ama mutlaka iyilik kazanacaktır. Hocamız 14 yıl boyunca Gölpazarı'nda okulumuzda evlatlarını meslek sahibi yapabilmek için elinden gelen var gücüyle çalışmış ve her zaman iyilikten güzellikten yana olmuştur. Kimliği dahi belli olmayan, kimin kaleminden çıktığı bilinmeyen asılsız iddialarla o çok sevdiği okulundan, evlatlarından ayrılan, koparılan hocamız gerçeğin ortaya çıkmasıyla yeniden okulumuza dönecek ve yeniden kutlu vazifesini devam ettirecektir. Tüm mezun öğrenciler olarak bizler; yürütülen idari soruşturma ve adli, savcılık incelemelerinde hocamızın nasıl biri olduğu hususlarını yetkili makamlara anlatmak, tanıklık yapmak için hazırız. Tek yürek olmuş halde tüm arkadaşlarım adına şunu haykırmak istiyorum; Mehmet Şahin'in onuru hepimizin onurudur" ifadelerine yer verdi.

Açıklamanın ardından öğrenciler Yenipazar Halk Eğitim Merkezine giderek eski hocaları ziyaret ederek çiçek verdiler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenipazar Gölpazarı Acısu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title