Haberler

Eski Eşlerin Cenazeler İstanbul'a Gönderildi

Bodrum'da, eski eşi Erkan Demirsoy tarafından tek kurşunla öldürülen adliye katibi 45 yaşındaki Birgül Akgül ile kendisini öldürdükten sonra intihar eden eski eşinin cenazeleri İstanbul'a gönderildi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, eski eşi Erkan Demirsoy tarafından tek kurşunla öldürülen adliye katibi 45 yaşındaki Birgül Akgül ile kendisini öldürdükten sonra intihar eden eski eşi taksici 64 yaşındaki Erkan Demirsoy'un cenazeleri İstanbul'a gönderildi.

Bodrum'da Cumhuriyet Mahallesi Akasya Sitesi'ndeki evinde dün, bir yıl önce ayrıldığı eşi Birgül Akgül'ü kafasına tek kurşun sıkarak öldürdükten sonra, aynı tabancayla kendi başına da ateş edip yaşamına son veren Erkan Demirsoy'un cenazeleri, bugün sabah saatlerinde Bodrum Devlet Hastanesi'nden yakınları tarafından alındı. Bodrum Adliyesi 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde katip olarak çalışan Akgül için Devlet Hastanesi morgu önünde tören düzenlendi. Törene Başsavcı Behçet Tufan Turan, Baro Temsilcisi Avukat Cavidan Karaöz Özyiğit, çocukları Birkan Akgül ve Tarkan Demirsoy, mesai arkadaşları, avukatlar, savcılar ve yakınları katıldı.

'İÇİNDE CANAVAR TAŞIYAN ERKEKLERE LANET'

Birgül Akgül'ün Bodrum Sanat Tiyatrosu'nda amatör tiyatrocu olarak görev yaptığı ve birçok oyuna imza attığı belirtildi. Cenaze törenine katılan sanatçı arkadaşlarından tiyatro oyuncusu Ergin Ocaklı, "Birgül çok yetenekli bir sanatçı, hayat dolu bir kişiliğe sahipti, içerisinde canavar taşıyan erkeklere lanet ediyorum" dedi.

Akgül'ün cenazesi morgtan dışarı çıkarıldığında çocukları tabutun üzerine kapanarak göz yaşları döktü, arkadaşları ise dualar okudu. Basın mensuplarına açıklama yapan Baro temsilcisi avukat Özyiğit, "Kadına şiddet her zaman her yerde var. Akgül'e, eşinin yaklaşmama cezası gördüğünüz gibi etkili olmadı. Kadının erkeğe karşı korunması için devletin daha ciddi tedbirler alması gerekir" diye konuştu.

Cenaze töreninde Akgül'ün çocukları ve yakınları ayakta durmakta güçlük çekerken mesai arkadaşları ve avukatlar kadına şiddete lanet yağdırdı. Talihsiz kadının yarın İstanbul'daki Küçükçekmece Kanarya Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi. Cenazesi İstanbul'a götürülecek olan Demirsoy'un da, yine yarın Bakırköy Mezarlığı'nda toprağa verileceği kaydedildi. Her iki cenaze iki ayrı araç ile İstanbul'a gönderildi.

- Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title