Haberler

Eski Bakan Işılay Saygın'dan Belediye'ye Ziyaret

Güncelleme:

Işılay Saygın, Türk Kadınlar Konseyi Şube Başkanları ve üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti.

TÜRK Kadınlar Konseyi Genel Başkanı ve eski Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Işılay Saygın, Türk Kadınlar Konseyi Şube Başkanları ve üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, tiyatro gelirlerinin derneklere aktarılması projesini Genel Başkanları Saygın'a anlattı ve projeyi hayata geçiren Başkan Ergün'e teşekkürlerini sundu. Çeşitli illerden gelen dernek şube başkanları da, Manisa'nın ciddi bir değişim içinde olduğunu gördüklerini ifade ettiler.

Türk Kadınlar Konseyi Genel Başkanı Işılay Saygın, Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, şube başkanları ve dernek üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da hazır bulundu. Ziyaretlerinden dolayı Saygın'a teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ankara, İstanbul, İzmir gibi şehirlerden gelen Türk Kadınlar Konseyi Şube Başkanları, Manisa'da gözle görülür bir değişim yaşandığını, bunun da kararlı bir çalışmanın ürünü olduğunun kanıtı olduğunu ifade ettiler.

Değişim devam edecek

Manisa'da sosyal, kültürel, imari gibi birçok alanda yenileme çalışmaları yaptıklarını altyapı ve üst yapı problemlerini de çözdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 57 mahalleden oluşan Manisa'da, geçtiğimiz yıl 45 mahalle, bu yıl da 12 mahallenin eksiklerinin giderildiğini söyledi. Çocukların, gençlerin, ailelerin yaşadıkları, vakit geçirdikleri alanların güzelleştirilmesi, sosyal alanların arttırılması sonucunda, Manisalıların Manisa'da zaman geçirmeye başladığını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, Manisa'nın değişiminin devam edeceğini söyledi.

Tiyatro gelirlerinin derneklere bağışlanmasına tam not

Manisa Belediyesi tarafından aylık kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen tiyatro gelirlerinin bedelsiz olarak derneklere bağışlandığını Genel Başkanları Işılay Saygın'a anlatan ve projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e bir kez daha teşekkürlerini sunan Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Manisa Belediyesi'nin derneklere yönelik yaptığı yardım ve verdiği desteklerin önemli ölçüde artış gösterdiğini dile getirdi. Manisa Belediyesi olarak, MASMEK kurslarıyla, konservatuvarla, Aile Danışma Merkezi'yle kadınlara yönelik önemli çalışmalara da imza attıklarını anlatan Başkan Ergün, kadın sığınma evini de yeniden elden geçirdiklerini ifade etti. Yapılan çalışmaları hayranlıkla dinleyen Türk Kadınlar Konseyi Genel Başkanı Işılay Saygın, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e derneklerine ve kadınlara yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür belgesi takdim etti. Başkan Ergün de, konuklarına mesir ürünleri ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Işılay Saygın Cengiz Ergün Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title