Haberler

Telefondaki Mesajı Gördü, Eşini ve İlişkisi Olan Minibüsçüyü Öldürdü!

Güncelleme:

Bartın'da, eşinin cep telefonuna gelen mesajı gören Fikri Taflan silahına sarıldı. Eşini öldürdükten sonra eve gidip uyuyan Taflan, sabah da eşine mesaj gönderen minibüsçüyü öldürdü.

Bartın'ın Amasra ilçesi Şükürler Köyü'nde, önce eşi 23 yaşındaki Gülfer Taflan'ı, ardından da eşiyle ilişkisi olduğu iddia edilen minibüs şoförü 37 yaşındaki Muhammet Ayrancı'yı tabanca ile öldüren tekstil işçisi Fikri Taflan, teslim oldu.

MESAJI GÖRDÜ, EŞİNİ VURDU

Tekstil fabrikasında çalışan 31 yaşındaki Fikri Taflan, önceki gün akşam Çörencik mevkiinde bulunan fındık tarlasındaki kulübede otururken, iddiaya göre eşinin cep telefonunda Muhammet Ayrancı'dan gelen mesajı gördü. Fikri Taflan, çıkan tartışmada 1 çocuğunun annesi 8 yıllık eşi Gülfer Taflan'ı tabanca ile öldürdü.

EVE GİDİP UYUDU, SABAH MİNİBÜSÇÜYÜ ÖLDÜRDÜ

Ardından eve gidip uyuyan Fikri Taflan, sabah da köy ile şehir arasında yolcu taşıyan minibüse binip, şoför Muhammet Ayrancı'yı da başına 2 el ateş ederek öldürdü.

ORMANA KAÇTI, SONRA TESLİM OLDU

Olayın ardından kaçan Fikri Taflan, sabah saatlerinde köyde devriye gezen jandarma ekibine teslim oldu. Geceyi ormanda geçirdiğini söyleyen Fikri Taflan, ifade işlemleri için Amasra Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ayrancı Amasra Bartın 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (71)

Konusan hayvanlarMobil-IOS:

Bu tip geri kalmis hodukler yuzunden ulkenin hali meydanda, dunyalari o kadar kucuk ki, anca namusmus bilmem ne, minik beyinler

11
86
yanıtYanıtla
Canan:

Öldürmek zorundamıydı? ortada bir evlat hem annesiz hemde babasız kaldı. . Atsaydı başından keşke

26
51
yanıtYanıtla
tüh:

sana yazık oldu be oğlum. . .

58
7
yanıtYanıtla
jack carter:

ne yaptın Fikri iyiki öldürdün dicem ama devlet bunları insan yerine koyup sana 24 yıl ceza verecek şimdi. Keşke olayı yıllara yayıp gizlice infaz etseydin tıpkı the light filminde benim yaptığım gibi

58
6
yanıtYanıtla
bakınız:

helal olsun yigit adam ellerin dert görmesin

48
11
yanıtYanıtla
HAYDARR:

NAMUS MESELESİ. HERKES SAYGILI OLSUN EVLİLERE.

46
2
yanıtYanıtla
Hatay36:

Adam yok yere hapis yatacak. şeriat olsaydı ne kadın aldatabilirdi aldatırsada devlet gerekeni yapardı adam hapse girmezdi.

33
10
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Türbanli esinden boynuzu yemis yani. Siz kadini böyle paketleyince kimsenin ilgilenmeyeceginimi zannediyorsunuz? Istedigin kadar sarin sarmalayin gönlünü baskasina kaymasini engelleyemezsiniz. Sadakat beyindedir türbanda degildir. Beyninde sadakat olan kadin bikinide giyse kocasina sadik kalir.

19
24
yanıtYanıtla
hahaha:

kardeş genelde onlar takıyo boynuzu zaten haberlere bak :)

yanıt3
yanıt4
hisst recep bakbii.:

93 senedir yetisen nesillerin tümü, laik sistemin ürünüdürler, eger suclu arayorsan laik sistemi suclayacaksin, , örtülü , örtüsüz hepsinide yetistiren laik ögretmenlerdir. . ülkemizdeki okullarda dindar insan yetistirilmiyorki, , hersey göstermelik. . birda yorum yazarsan recep, sana cok agir sözler söyliyecegim, haddini bil. .

yanıt11
yanıt9
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title