Haberler

Eşcinsel Partisine Gidiyor!

Şarkıcı Gökçe, Gay ve Lezbiyenler İçin Düzenlenen Tanışma Partisinde Sahneye Çıkacak..

ŞARKICI GÖKÇE, GAY VE LEZBİYENLER İÇİN DÜZENLENEN TANIŞMA PARTİSİNDE SAHNEYE ÇIKACAK..

16 Mayis'ta İzmir'de bir mekanda gay ve lezbiyenler bu organizasyonla buluşuyor. SpeedDating-GL yetkilileri organizasyonu şöyle anlatıyor: 'Speed Dating-GL gay ve lezbiyenler için düzenlenen bir tanışma ve buluşma partisidir. Bu partide amaç insanları arkadaşlık sitelerinin başından kaldırıp, kişilere yüz yüze görüşme imkanı sunup, eğlenceli bir ortamda sosyalleşmelerini sağlamaktır.

Bu zamana kadar halen daha toplumun geri kalanından kendilerini soyutlamak durumunda kaldıkları yada soyutlamak zorunda bırakıldıkları için, kendilerine özgü hal ve tavırlarını aynı zamanda, sevgililerine yada eşlerine sevgi gösterilerini sunmaktan çekinmeyecekleri bir ortam arayışında olan ve arayışları süren eşcinseller için bizlerde bir ortam yarattık.

Fakat bu sefer daha önce yapılan GL partilerine göre çok büyük bir fark yaratmış durumdayız. Bu farklardan biri Speed Dating organizasyonu, diğeri ise Gökçe'nin bu partide bizlerle olması. Çünkü İzmir' de ilk defa her kesimden eşcinselin katılabileceği bir partide, Türkiye çapında bir şarkıcı eşcinsellere ayrılmış bu özel ortamda sahne alacak. Böylece bir konserde gizlenmeden saklanmadan tüm rahatlıklarıyla eğlenebilme imkanı sunmuş olacağımız eşcinseller adına Gökçe'ye sonsuz teşekkür borçluyuz'.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title