Haberler

Erzurum'da Tandır Faciası!

Tandıra düşünce vücudunun çeşitli yerleri ağır derecede yanan 2 yaşındaki Melisa Kars, tedavi altına alındı.

Erzurum'un Horasan İlçesi'nde tandıra düşünce el, ayak, yüz ve vücudunun çeşitli yerleri ağır derecede yanan 2 yaşındaki Melisa Kars, tedavi altına alındı.

Horasan'ın Karabıyık Köyü'nde oturan Ayşe Kars, 12 Temmuz günü tandırı yakarak ekmek pişirmeye başladı. Annesinin dışarı çıkmasından sonra minik Melisa, üzerindeki sacı kaldırmak isterken tandırın içine düştü. Kızın feryatları üzerine baba annesi ateşin içinden Melisa'yı tandırdan çakırdı. Horasan'a buradan Erzurum'a kaldırılan Melisa, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'nde tedavi altına alındı. Ekmek pişirirken 3 çocuğunun da yanında oynadıklarını anlatan anne Ayşe Kars, şöyle dedi:

"Tandırda ekmeği pişirdim. Daha sonra tandırın ağzını sac ile kapattım. Melisa ve kardeşleri de tandır kenarında oynuyorlardı. Ben dışarı çıkınca Melisa tandırın üzerindeki sacı kaldırmış ve içine düşmüş. Baba annesi olaya hemen müdahale etmiş ve kızımı çıkarmış. Kızımın vücudunda ciddi yanıklar var. Elleri, yüzü ve ayakları çok fenaydı ancak tedavi gördükçe yanıklar iyileşiyor. Özellikle köyde yaşayan annelere çok dikkatli olmalarını söylüyorum. Çocuklar kaşla göz arasında tandıra düşüp yanabiliyor. " - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title