Haberler

Erzurum'da AK Parti Bölge Eğitim Semineri

Rum'da AK Parti Bölge Eğitim Semineri

RUM'DA AK PARTİ BÖLGE EĞİTİM SEMİNERİ

- SAĞLIK BAKANI RECEP AKDAĞ:

- ''MİLLET BİZE CİDDİ BİR SORUMLULUK VERDİ''

ERZURUM (İHA) - Erzurum'da düzenlenen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seçim İşleri Bölge Eğitim Semineri'ne katılan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, milletin AK Parti'ye ciddi bir sorumluluk verdiğini söyledi.

Palan Otel'de bugün düzenlenen ve AK Parti Erzurum milletvekilleri Ömer Özyılmaz ile Muzaffer Gülyurt'un yanı sıra 7 ilden parti yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıya öğle saatlerinde katılan Bakan Akdağ, partililere tavsiyelerde bulundu. Bakan Akdağ, ''Biz borcumuzu ödemenin derdindeyiz. 2002'de bu millet bize ciddi sorumluluk verdi, sonuna kadar da götüreceğiz. Siyaseti menfaat için yapan ekip değiliz. Bu yüzden milletin maddi ve manevi desteği arkamızda. Bunun için düzlüğe geldiğimiz 5. yılda, başarı ayaklarınızı yerden kesmesin, rehavete kapılmayın'' dedi.

Erken seçim isteyenlerin, başarısızlıklarını örtmek için bu yola başvurduklarını ifade eden Akdağ, ''Görüldüğü üzere, en son apar topar gidilen erken seçimde de milletimizin basireti ve idraki, sonucu ortaya koydu. Seçimden sonra yapılan çalışmalarla 4 sene sonunda yıpranmadan 5. seneye devam etmek kolay değil. Eğer yıpranmış olsaydık, bu anlamdaki taleplerine cevap verirdik. Ama gördük ki her şey iyiye gidiyor, ülkede istikrar var, 5. yıla da devam ediyoruz. Bir yandan da disiplinli bir şekilde zamanındaki seçime hazırlanıyoruz. Doğu Anadolu Bölgesi, kalkınmada en fazla ihtimama gösterilmeye layık bölge konumundadır. Geçen 10 yıllarda ihmal edilmişliğinden dolayı bölgenin buna hakkı var" şeklinde konuştu.

(İRT-İRT-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title