Haberler

Erzincan'da İki Kazada 15 Kişi Yaralandı

Kurban Bayramı tatili için yakınlarının yanına giden ailelerin içinde bulunduğu iki otomobil, Erzincan'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak kaza yaptı.

Kurban Bayramı tatili için yakınlarının yanına giden ailelerin içinde bulunduğu iki otomobil, Erzincan'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kazalarda, her iki aileden 15 kişi yaralandı. Yaralılar Erzincan ve Tercan İlçesi'nde bulunan hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazaların ilki bugün saat 06.00 sıralarından Erzincan-Erzurum karayolunun 90'ıncı kilometresinde Tercan İlçesi yakınlarında meydana geldi. Van'ın Muradiye İlçesi'nden Tekirdağın Çorlu İlçesi'ne bayram tatiline giden Ferdi Taş yönetimindeki 34 TZ 3562 plakalı otomobil, Tercan'a 8 kilometre kala yoldan çıkarak takla attı. Kazada, sürücü Ferdi Taş, Şahabettin Baran, Gülhan Baran, Fatma Taş, Enes Baran, Zeynep Taş ve Furkan Taş yaralandı. 7 yaralı, çağrılan ambulanslarla Erzincan Mengüceli Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü Ferdi Taş, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda bir anlık dalgınlık sonucu kaza yaptığını söyledi. Ailenin en küçük bireyi 1 yaşındaki Muhammet Burak Taş ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Diğer kaza ise Erzincan-Tercan karayolunun 79'uncu kilometresinde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Aşırı yağış nedeniyle direksiyon kontrolünü yitiren Kurtbey Şimşek yönetimindeki 41 LT 004 plakalı otomobil yoldan çıkarak devrildi. Kazada, sürücü Kurtbey Şimşek ile yakınları Murteber, Şeyma, Semra, Şiranur, Nuriye, İmran ve Esra Şimşek yaralandı. 8 yaralı, ambulanslarla Tercan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Her iki kazada yaralananların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. - Erzincan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title