Haberler

Ergene Eylem Planı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Ergene Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifinin düzenlediği Ergene Eylem Planı Bilgilendirme Toplantısı, Çorlu'da yapıldı.

Ergene Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifinin düzenlediği Ergene Eylem Planı Bilgilendirme Toplantısı, Çorlu'da yapıldı.

Silverside Otel'de yapılan toplantının ilk bölümünde, Ergene Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Sönmez, Ergene Eylem Planı takvimince yerine getirilmesi gereken görevlerle ilgili bir sunum yaptı.

Sönmez, Islah Organize Sanayi Bölgesi'nin oluşması halinde sanayiciye birçok alanda avantaj sağlanacağını belirterek, bir an önce sanayicinin bu oluşumun içinde yer alması gerektiğini söyledi.

Sönmez, "Bugün itibariyle kooperatifimize 90 firma başvurmuş ve üyelikleri kabul edilmiş durumda. Bölgemizdeki firmaların da bir an önce başvurularını tamamlamaları menfaatlerine olacak. Biz kooperatif olarak ayda bir Ankara'da toplantıya katılıyor, haftalık gelişmeleri de rapor halinde iletiyoruz. Bakanlığımız bu sürecin takipçisi durumunda. Nisan ayına kısa bir zaman kaldı ve hala karar veremeyen sanayicilerimiz var. İşin ehemmiyeti için sanayicilerimizden bu konuda hassasiyet gösterip katılımlarını bekliyoruz" dedi.

Toplantıda daha sonra konuşan Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Islah OSB sürecinin gelişimi ile ilgili bilgiler verdi.

Yapılan bilgilendirme toplantısına, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Tekirdağ İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Mehmet Ceyhan, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah Aksoy, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve çok sayıda sanayici de katıldı.

- TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title