Haberler

Erdoğan'ın Sedat Peker'le Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Yeni Şafak Yazarı Taha Ün'ün düğününden servis edilen fotoğraflar arasında Sedat Peker ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ayaküstü' sohbetini gösteren fotoğraf da yer aldı.

Yeni Şafak yazarı Taha Ün, Emine Erdoğan'ın özel kalem müdiresi Sema Silkin'le düğününün ardından başta nikah şahitliğini yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere birçok isme teşekkür etti. Basının alınmadığı düğünden servis edilen fotoğraflar arasında Sedat Peker ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ayaküstü' sohbetini gösteren fotoğraf da yer aldı.

KUTLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti'ye yakın isimlerden "Sağlam İrade" rumuzlu Twitter kullanıcısı ve Yeni Şafak yazarı Taha Ün, 13 Haziran'da gerçekleşen nikâh törenine katılan ve kendisini kutlayanlara Twitter'dan şükranlarını sundu.

SEDAT PEKER DE ORADAYDI

Ün'ün teşekkür ettiği isimler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İHH Başkanı Bülent Yıldırım ve yeraltı dünyasını ünlü ismi, Ergenekon sanığı Sedat Peker yer aldı.

NİKAHI KADİR TOPBAŞ KIYDI, ERDOĞAN'LAR ŞAHİTLİK YAPTI

Taha Ün'le, Cumhurbaşkanı'nın eşi Emine Erdoğan'ın özel kalem müdiresi Sema Silkin'in nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıymış, çiftin şahitliklerini, Tayyip ve Emine Erdoğan'ın yanısıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım yapmıştı.

SEDAT PEKER'LE SAMİMİ SOHBET

Beylerbeyi Sarayı'ndaki törende, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Ergenekon davası sanığı Sedat Peker ve İHH Başkanı Yıldırım'ın samimi sohbeti dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Sedat Peker Yeni Şafak Güncel Haberler

500

Yorumlar (87)

adam:

Adam ülkeyi zaten mafya babasi gibi yönetiyor, mafya tipleriyle samimi olmasi sasirtmamali.

92
4
yanıtYanıtla
devranmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Al sana Erdoğan bir sedat peker eksikti ne yapmaya çalışıyor sun

55
4
yanıtYanıtla
DostmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sayın cumhurbaşkanımıza dil uzatanın dili kopsun reis sedat peker abimiz bu devletin onurlu bir evladı başkaları gibi değil

18
36
yanıtYanıtla
KÜRŞAD EFE:

iki reis yanyana bir umuttur yaşamak . . . . . . sedat pekere can fedaaaa

15
30
yanıtYanıtla
KarslımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Lan ne boş insanlar var burada mafyayı savunuyorlar

38
5
yanıtYanıtla
DEREBEYİ:

BIRAKIN LAN PEKERİ AÇ KARNINIZI DOYURUN KLAVYE DELİKANLILARI ADAM 10 NUMARA KAFA YAŞIYOR BEN LAFA DEĞİL İCRAATA BAKARIM ADAM RESMEN MİTİNG YAPIYOR PARTİ BAŞKANI DEĞİL DERNEK BAŞKANI DEĞİL İŞ VEREN DEĞİL 1000LERCE İNSANI PEŞİNE TAKIYOR HAFTA SONU ACABA KİMLE TAKILIRIM DİYE DÜŞÜNEN MÜPTEZELLER PEKERİ ELEŞTİRİYOR. YÜZÜNE KONUŞAMIYACAĞINIZ İNSANLARIN ARKASINDAN KONUŞMAK MÜPTEZELLİKTİR

11
26
yanıtYanıtla
GEZİ PARKI:

BİRİ LEGAL, DİĞERİ İLLEGAL . . . . . . . .

7
27
yanıtYanıtla
AkdeniZMobil-IOS:

Bunlar işte böyle bir zihniyete sahip ne kadar alçak oldukları ortaya çıkıyor bir devlet adamı böyle çakal bir katille nasıl bir araya gelir yazıklar olsun bu ülkeyi rezil ettiniz

23
9
yanıtYanıtla
Akp ye kurban olunMobil-IOS:

Cumhur reise kurban olun

10
21
yanıtYanıtla
banjumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Reisler yan yana

11
20
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title