Haberler

"Entelköy Efeköy'e Karşı"nın İstanbul Galası!

"Entelköy Efeköy'e Karşı" filmine davullu, zurnalı, zeybekli, bol şenlikli, bol konuklu İstanbul Galası!

Yüksel Aksu'nun yeni sinema filmi, fıkır fıkır, fikir fikir organik Anadolu komedisi "Entelköy Efeköy'e Karşı"nın çok yoğun ilgi gören İstanbul galası; 29 Aralık 2011, Salı akşamı Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti! Filmde rol alan köylülerin, oyuncu kadrosunun ve film ekibinin, Zeybek havaları ve alkışlar eşliğinde giriş yaptığı gala; Murat Dalkılıç-Ekin Türkmen, Ezel Akay, Pınar Öğün-Memet Ali Alabora, Sermiyan Midyat, Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu, Çiğdem Anad, Hülya Darcan, Hatice Aslan, Gülriz Sururi, Sait Sökmen, Oğuz Kayhan, Yavuz Özkan, Mehmet Binay-M.Caner Alper, Süleyman Turan, Murat Akdilek, Görkem Yeltan, Bekir Aksoy, Burak Altay, BKM Mutfak oyuncularından Ersin Korkut, Murat Eken, Büşra Pekin gibi birçok tanınmış ismin katılımıyla renklendi. Konukların, davul-zurna, Zeybek ekibiyle karşılandığı coşkulu İstanbul galasında; esas ilgi odağı ise girişte yer alan Anadolu Eşeği oldu.

Küçük bir Ege köyü pazarını andıran ikramı, saman balyalarıyla yapılan süslemeleri, yemeniden masa örtüleri ve Zeybek melodileri ile, filmin ruhunun ve setin havasının taşındığı galaya ilgi yoğun oldu. Galaya katılan konuklara, kese kağıtlar içerisinde adaçayı, kekik, havuç, elma gibi hediyeler sunuldu.

Şahin Irmak, Ayşe Bosse, Emin Gürsoy, Recep Yener, Nejat Yavaşoğulları, Ayla Arslancan, Ümit Olcay, Hamit Demir, Engin Akın'ın da aralarında bulunduğu kalabalık oyuncu kadrosu galaya; senarist-yönetmen Yüksel Aksu, yapımcılar Muharrem Gülmez ve Taha Altaylı ile birlikte, davul-zurna ve zeybekler eşliğinde şenlikli bir giriş yaptı. Filmin konuk oyuncularından Bulutsuzluk Özlemi de, birçok tanınmış isim gibi, oldukça coşkulu geçen bu gecede ekibi yalnız bırakmadı.

Yüksel Aksu, Muharrem Gülmez ve Taha Altaylı'nın yaptığı sıcak karşılama konuşmalarının ardından filmi oyuncularla beraber izleyen konuklar; salonu önce kahkahaları, sonra alkışlarıyla doldurdular. Gala; katılamayanlar içinse, filmin Milas galasında da olduğu gibi www.ajanda.tv üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Yapımcılığını Galata Film'in üstlendiği, Yüksel Aksu'nun 2 Aralık 2011, Cuma günü vizyona girecek "yerel ama evrensel" komedi filmi "Entelköy Efeköy'e Karşı"nın, Anadolu'nun bağrından çıkan bol kahkaha dolu hikayesi, pek çok şehirde aynı anda sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title