Haberler

Engin Günaydın'ı Eleştirdi!

Seyfi Dursunoğlu, Avrupa Yakası'nda 'Burhan'ı Canlandıran Engin Günaydın'ı Abartılı Bulduğunu Söyledi

SEYFİ DURSUNOĞLU, AVRUPA YAKASI'NDA 'BURHAN'I CANLANDIRAN ENGİN GÜNAYDIN'I ABARTILI BULDUĞUNU SÖYLEDİ

Dursunoğlu, Sibel Turnagöl'ün Star'da yayınlanan 'Keyf-i Sibel' programına konuk oldu. Ünlü sanatçı, televizyonda en çok beğendiği yapımlar arasında Komedi Dükkanı, Elveda Rumeli, Binbir Gece ve Avrupa Yakası'nı saydı.

Seyfi Dursunoğlu, Avrupa Yakası'nda Engin Günaydın'ın kendisini rahatsız etmeye başladığını vurgulayarak, oyuncuyu abartılı bulduğunu belirtti:

'Diyalekt yapıyor, hangi yöreye ait onu bilmiyorum. Konuşma özürlüyse bazen çok muntazam konuşuyor, bazen 'litfenn'... Dünyada hiç kimse 'lütfen'e 'litfenn' demez yani. Böyle fazla abartılı gelmeye başladı. Bir de rolünü uzatmış olmak için bir sürü manasız hareketler yapıyor, son kelimeye gelinceye kadar uzatıyor uzatıyor ondan sıkılmaya başladım.'

Binbir Gece dizisinde yan karakterlerin hikayelerinin çok fazla yer almasını eleştiren Dursunoğlu, böyle devam ederse bu diziyi izlemeyi bırakacağını sözlerine ekledi.

televizyongazetesi

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title