Haberler

Engelliler İftarda Buluştu

Güncelleme:

İnegöl Belediyesi Tarafından Engellilere Yönelik Geleneksel Olarak Düzenlenen İftar Programlarından 4.'Sü Botanik Park'ta Gerçekleştirildi.

İftara Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ,Bursa Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürü Ferruh Dede, Kent Konseyi Başkanı Burhan Alıcı, Sosyal Hizmetler Müdürü Şentürk Ağırbaş, Yenice Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Erkan Kılıç, İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED) Başkanı Halil Peynirci, Müftü Vekili İsmail Yıldırım, İnegöl'de faaliyette bulunan özel rehabilitasyon merkezlerinin yetkilileri, Yenice Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinin 70 öğrencisi ile yaklaşık 500 civarındaki engelliler aileleriyle birlikte katıldılar.

Engellilere Özel El Kitabı

İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, her yıl Ramazan ayı içerisinde engelliler ve aileleriyle birlikte iftar yemeğinde buluştuklarını, bu yemeklerden bu yıl 4.sü'nü gerçekleştirdiklerini söyledi. Engellilerle ilgilenen kurumların, sivil toplum örgütlerinin var olduğuna dikkat çeken Başkan Alinur Aktaş, " Bunların olması çok sevindirici bir durumdur.

Ramazanımız dolu dolu devam ederken, 21. İftarımızı da yaptık. İnegöl'de Ramazanla alakalı büyük bir heyecan var. Ramazan sofraları kuruluyor. Engelliler çalışma grubumuz engellilerle alakalı bir kitap bastırdı. Bazı eksiklikler olabilir. Önemli olan bunları istişare edip doğruya çevirebilmektir. Bunların bir çırpıda değişmesi mümkün değil. Birçok ilde olmayan güzellik İnegöl'de var" dedi.

Haberle alakalı metin ve fotoğraflar ektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title