Haberler

"Encümeni Daniş (M)" Toplanıyor

Sağda Encümeni Daniş Benzeri Bir Oluşum Olarak Kurulan İnsani Değerler Derneği'nin İlk Yüksek Danışma Kurulu Toplantısı, 20 Şubat'ta Toplanacak. Son Siyasi Gelimelerin Değerlendirileceği Toplantıda Bir "Yol Haritası" Belirlenecek.

Cumhuriyet ve toplumsal değerlerin korunmasına yönelik bir fikir kulübü niteliğindeki Encümendi Daniş'in sağ ve muhafazakar kanattaki benzeri "İnsani Değerler Derneği" son gelişmeleri değerlendirmek üzere Cumartesi günü Ankara'da toplanacak.

İnsani Değerler Derneği Genel Başkanı Mehmet Bozdemir yaptığı açıklamada, insanı insan yapan insani değerleri misyon edinerek, mutluluğa, toplumsal uzlaşmaya, barışa ve demokrasinin güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan bir yapı olduklarını belirterek, Yüksek Danışma Kurulu'nun ilk toplantısını 20 Şubat Cumartesi günü saat 18.00'de Ankara Dedeman Oteli'nde yapacaklarını ve katılımcıların önerileriyle "yol haritasını" belirleyeceklerini bildirdi.

-SAĞDA HAREKETLİLİK-

İDD Yüksek Danışma Kurulu toplantısına katılacağı bildirilen isimlerden bir bölümü şöyle: Ferruh Bozbeyli, Prof.Dr.Ali Bilgili, Prof.Dr.Battal Arvasi, E.Orgeneral Doğan Güreş, Bekir Sami Daçe, Durdu Özer, Prof.Dr.Emrullah İşler, Prof.Dr.Enis Öksüz, Prof.Dr.Süleyman Ateş, E.Amiral Ali Yüksel Önel, Oltan Sungurlu, Mehmet Elkatmış, Namık Kemal Zeybek, Hasan Celal Güzel, Prof.Dr.Kenan Gürsoy, Fermani Altun, Vehbi Dinçerler, Dr.Ahmet Şanverdi, Haluk Özdalga, Nazmi Kumral, Nuri Gürgür, Nevzat Pakdil, Prof.Dr.Ömer Özyılmaz, Rıza Akçalı, Prof.Dr.Şakir Akça, Prof.Dr.Sevgi Kafalı, Prof.Dr.Şükrü Koç, Prof.Dr.Saim Yeprem, Ziyaeddin Akbulut, Ümmet Kandoğan, Prof.Dr.Yusuf Halaçoğlu, E.Albay Ata Katı, Dr. Cevdet Aykan.

Listede hükümet tarafından Vatikan Büyükelçiliği'ne atanan Prof.Dr.Kenan Gürsoy'un da bulunması dikkati çekti. Katılımcılar listesinde Nevzat Pakdil, Haluk Özdalga gibi AKP'Liler de bulundu.

İDD YDK toplantısından önce sinevizyon gösterimi yapılacak, genel başkanın açış konuşmasından sonra "tanışma" bölümü gerçekleştirilecek, yemek ve katılımcıların konuşmaları kısmına geçilecek. (ANKA)

(ORH/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title