Haberler

En Zengin Köpekler

Ekonomik Kriz Tüm Dünyayı Etkisi Altına Alsa da, Bundan Etkilenmeyen İnsanlar, Hatta Hayvanlar Bile Var! Global Kriz Yüzünden Sınırlarımız İçinde ve Dışında Milyonlarca Kişi İşinden Olurken Hollywood Yıldızlarının Köpekleri Manikür, Pedikür Yaptırmaktan, Yüzlerce Dolarlık Kıyafetler Giymekten Geri Kalmıyor. İşte Onlar...

EKONOMİK KRİZ TÜM DÜNYAYI ETKİSİ ALTINA ALSA DA, BUNDAN ETKİLENMEYEN İNSANLAR, HATTA HAYVANLAR BİLE VAR! GLOBAL KRİZ YÜZÜNDEN SINIRLARIMIZ İÇİNDE VE DIŞINDA MİLYONLARCA KİŞİ İŞİNDEN OLURKEN HOLLYWOOD YILDIZLARININ KÖPEKLERİ MANİKÜR, PEDİKÜR YAPTIRMAKTAN, YÜZLERCE DOLARLIK KIYAFETLER GİYMEKTEN GERİ KALMIYOR. İŞTE ONLAR...

ÇAĞLA KUBAT

Milli sörfçümüz Çağla Kubat 'ın en yakın dostlarından biri gonden retriever cinsi köpeği Barbie. Kubat köpeği ile her fırsatta Fenerbahçi Parkı'na gidip yürüyüş yapıyor.

DENİZ BERDAN

Cemiyet hayatınız ünlü isimlerinden Deniz Berdan'ın köpeği, çizgi roman kahramanı Ten Ten'in köpeğinin cinsiyle aynı. Fox Terrier köpeğin adı Foxy.

GÜZİDE DURAN

Pug cinsi köpeği DJ'i yanından hiç ayırmıyor. Hatta bazı moda çekimlerinde bile onunla poz veriyor.

SÜREYYA YALÇIN

Sosyetik Süreyya Yalçın'ın köpeği Isabelle, neredeyse sahibi kadar ünlü. Isabelle'in aylık masrafı 1.000 TL'yi buluyor. Süreyya Yalçın'ın köpeğine milyarlık toka aldığı, bakıcı tuttuğu hatta botoks yaptırdığı bile konuşulmuştu.

PARIS HILTON

Düzenli olarak bakıma gidiyor Dünyanın en zengin sosyetiklerinden Paris Hilton'un Chihuahua cinsi köpeği Tinkerbell'in içtiği su bile özel. İçinde pek çok mineral bulunan suyun şişesi 90 dolar. Tinkerbell, Los Angeles'ın en popüler hayvan butiği olan Fifi&Romeo'dan giyiniyor, düzenli olarak manikür ve pediküre, cilt ve tüy bakımına gidiyor.

BLAKE LIVELY

Ülkemizde ilgiyle izlenen 'Gossip Girl' dizisinin oyuncusu Blake Lively'nin Maltipoo cinsi köpeğinin adı Penny. Gittiği her yere , dizi setine bile köpeğini götüren güzel oyuncu , köpeğini 110 dolarlık kuş tüyü yastıkta uyuyor.

JENNIFER ANISTON

Televizyona da çıktı Ünlü oyuncu Jennifer Aniston'ın köpeği Norman, 13 yaşında. Bunca yıldır sahibiyle birlikte, bir 'yıldız' hayatı yaşıyor. Hatta talk show ustası Oprah Winfrey'in programına bile konuk olmuş. Şanslı köpek Norman, özel jetlerle uçuyor, koruma eşliğinde geziyor.

JESSICA SIMPSON

Lüks çantalarda geziyor Amerikalı oyuncu Jessica Simpson'ın köpeği Daisy, onu imza gününde bile yalnız bırakmıyor. Daisy, sahibiyle birlikte her yere gittiği için, birden fazla çantası da var: 1.500 dolarlık Louis Vuitton, 900 dolarlık Gucci ve 275 dolarlık Juicy Couture.

DREV BARRYMORE

Charlie'nin Melekleri'nden tanıdığımız ünlü oyuncu Drew Barrymore'un köpeği Flossie 2001 yılından beri Barrymore'un evinde yaşıyor.

MARIAH CAREY

Şarkıcı Mariah Carey'ın Jack Russell Terrier cinsi köpeğinin adı da Jack. O da sahibi gibi star. Adına açılmış üç tane internet sitesi var. bakımı için ayda yüzlerce dolar harcanan , hatta özel masaj yaptıran Jack , parka bile sahibinin şöförüyle gidiyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title