Haberler

En Ünlü Türk Şarkıcısı Olabilirdim

Ermeni Asıllı Ünlü Fransız Şarkıcı Charles Aznavour, "Aile Büyüklerim Soykırımda Ölmeselerdi Şimdi Dünyanın En Ünlü Türk Şarkıcısı Olacaktım" Diye İddiada Bulundu.

Ermeni asıllı ünlü Fransız şarkıcı Charles Aznavour, "Aile büyüklerim soykırımda ölmeselerdi şimdi dünyanın en ünlü Türk şarkıcısı olacaktım" diye iddiada bulundu.

France-2 kanalında pazar günleri yayınlanan ve duayen gazeteci Michel Drucker’in sunduğu ünlülerin yaşamını konu alan "Vivement Dimanche" programının dünkü konuğu Charles Aznavour’du. Programda, 22 Mayıs’ta 83 yaşını dolduracak olan Aznavour’un hayatı anlatılırken geçen şubat ayında piyasaya çıkan "Hayatımın renkleri-colore ma vie" albümü ve sanat yaşamındaki dostlarının mesajları okundu. Sunucu Drucker, "Fransa Ulusal Meclisi Ermeni soykırımı kabul etti. Chirac senin de bulunduğun Ermenistan seyahatinde soykırımı andı. Ben de geçen yılki Eurovision yarışmasını yorumlarken ’Umarım bir gün Türkiye de soykırımı kabul eder’ dedim. Bu sözlerime Türklerden binlerce tepki mesajı geldi. Şaşırdım. Sen de Türk Ermenisisin değil mi?" diye sordu. Aznavour, "Evet Türk Ermenisiyim. Ailem İzmirli. Merak etme, ben de geçen yıl Eurovision’da Türkiye Ermenistan’a 10 puan verince içten alkışladım ve Türkiye’ye 12 puan veriyorum yorumunu yaptım. Bana da kimse teşekkür etmedi. Oysa büyüklerim soykırımda ölmeselerdi şimdi Fransa’nın değil, dünyanın en ünlü Türk şarkıcısı olacaktım" dedi" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title