Haberler

En İyi Kadın Oyuncu Seçilmişti

'Bu Benim Hayatımın Rolü' Dediği ve Edith Piaf'ı Canlandırdığı La Mome (Kaldırım Serçesi) ile Hem Kendi Ülkesinin En Saygın Sinema Ödülü Olan Cesar'da Hem de Oscar'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Alan Marion Cotillard'ın 2001 Yılında Rol Aldığı Bir Erotik Film Ortaya Çıktı.

'BU BENİM HAYATIMIN ROLÜ' DEDİĞİ VE EDİTH PİAF'I CANLANDIRDIĞI LA MOME (KALDIRIM SERÇESİ) İLE HEM KENDİ ÜLKESİNİN EN SAYGIN SİNEMA ÖDÜLÜ OLAN CESAR'DA HEM DE OSCAR'DA EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜNÜ ALAN MARİON COTİLLARD'IN 2001 YILINDA ROL ALDIĞI BİR EROTİK FİLM ORTAYA ÇIKTI.

Virginie Despentes'in romanından Gilles Paquet-Brenner'ın beyazperdeye uyarladığı filmde Cotillard birbirinin tamamen zıddı karakterlere sahip olan Marie ve Lucie adlı iki karakteri canlandırıyordu.

Çekildiği dönemde ülkesi Fransa dışında pek fazla yankı uyandırmayan film 32 yaşındaki Cotillard'ın en iyi kadın oyuncu Oscar'ın kazanmasından sonra yeniden gündeme geldi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title