Haberler

Emre Altuğu Niğde'de Sevenleriyle Buluştu

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Konserlerinin ilkinde sanatçı Emre Altuğ, sevenleriyle buluştu.

Niğde Belediye Başkanlığı, sevilen sanatçı Emre Altuğ'u hayranlarıyla buluşturdu. 5 Şubat şehir stadyumundaki konsere gelen binlerce kişi eğlenceli dakikalar yaşadı. Hemşehrileri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Emre Altuğ, Niğde'de unutulmaz bir konser verdi. Niğdeli olduğunu belirten Emre Altuğ, memleketinde konser vermekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Stadyumu dolduran kalabalığa seslenen ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Reyhanlı'daki yaşanan olaylardan dolayı hepimizin yüreği buruk. Ancak bu programımızı biz daha önce planlamış, halkımıza duyurmuş ve organizasyon firmasıyla da protokol imzalamıştık. İnşallah 31 Mayıs'ta yine bu alanda Mustafa Ceceli konseriyle beraber olacağız. Bilindiği üzere Niğdemiz üniversite şehri. Üniversitemizde de bu sene bahar etkinlikleri yapılmayacak. Biz de başta üniversite gençliğimiz olmak üzere Niğdeli hemşehrilerimize böyle bir konseri hediye edelim diye düşündük ve gençlik konserleri etkinliğini düzenledik. Tabi bu günün ayrı bir özelliği var, bugün 19 Mayıs, Ülkemizin kurtuluşu için atılmış olan ilk adım. Mustafa Kemal Atatürk şöyle söylüyor; '19 Mayıs benim doğum günüm' ve 19 Mayıs'ı siz gençlere bayram olarak hediye etmiştir. Gençlik Bayramı kutlu olsun. Atatürk vatanımızı siz değerli gençlere emanet etmiştir. Bu günümüzü şölen havasında geçirmek için böyle bir programı düzenledik. Niğde Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi elbette kültürel ve sosyal alanda da sizlerin hizmetindeyiz ve hizmetinizde olmaya devam edeceğiz. Bu ve buna benzer konserlerle bir araya geleceğiz. İnsanın su, ekmek, nasıl ihtiyacıysa müzik ve eğlence de ihtiyacıdır. Bu ihtiyacı da bu gün burada gidermek için çaba göstereceğiz. Konserimize uzaktan yakından gelerek katılan gençlerimizi ve tüm Niğdeli hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum" dedi.

Birbirinden güzel şarkılarıyla hayranlarını coşturan Emre Altuğ'a, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen günün anısına plaket ve çiçek verdiler. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Emre Altuğ 19 Mayıs Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title