Haberler

Emniyet Camiası Genel Müdür Yardımcısı Baş'ın Kızının Düğününde Bir Araya Geldi

Emniyet Genel Müdürü Yardımcısı İsmail Baş'ın kızı Melek Nur Baş ile Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yapan Süleyman Günel'in oğlu Zübeyir Günel, dünyaevine girdi.

Emniyet Genel Müdürü Yardımcısı İsmail Baş'ın kızı Melek Nur Baş ile Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yapan Süleyman Günel'in oğlu Zübeyir Günel, dünyaevine girdi. Gölbaşı'nda düzenlenen düğün, emniyet camiasını bir araya getirdi.

Gölbaşı Mogan Park düğün salonunda Melek Nur Baş ile Zübeyir Günel'in nikahlarını Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin kıyarken

şahitliklerini İçişleri Bakanı Muammer Güler, eski Meclis Başkanı Köksal Toptan, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İçişleri Bakan Yardımcısı, Osman Güneş, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar yaptı. Düğüne çok sayıda İl Emniyet Müdürü, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis müdürleri ve İçişleri Bakanlığı bürokratları katıldı.

Nikah defterini eline alan

Bakan Güler, yeni evli çiften 3 çocuk yapmalarını istedi. bakan Güler daha sonra

mutluluklar dileyerek nikah defterini eski Meclis Başkanı Toptan'a verdi. Toptan'da genç çifte mutluluklar dileyerek tebrik etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Köksal Toptan Melek Nur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title