Haberler

Emine Erdoğan ve Esma Esad Anneleri Unutmadı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın Eşi Esma Esad, Anneler Günü Dalayısıyla Darülaceze'yi Ziyaret Etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın eşi Esma Esad, Anneler Günü dalayısıyla Darülaceze'yi ziyaret etti.

Erdoğan ve Esad'ı, ziyaretleri sırasında Darülaceze'de İstanbul Valisi Muammer Güler'in Eşi Nevval Güler ile Vali Yardımcısı ve Darülaceze Müdürü Yalçın Bulut karşıladı.

Bulut, ilk olarak Erdoğan ve Esad'a Darülaceze'nin tarihçesi ile ilgili bilgi verdi. Darülaceze'nin tamamen halktan gelen yardımlarla hizmet verdiğini, Türk halkının çok yardımsever olduğunu söyledi.

Daha sonra Darülaceze'de yılın annesi seçilen 74 yaşındaki Deniz Gül, Erdoğan ve Esad'a kendisinin ördüğü şalları hediye etti. Yılın annesi Gül'e, Erdoğan ve Esad da hediye verdi.

Bahçede oturan yaşlıların Ananeler Gününü kutlayan Erdoğan ve Gül, yaşlılarla tek tek ilgilenerek, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Daha sonra Erdoğan ve Esad, Darülacaze'deki bir dairede kalan Darülaceze sakinlerini de ziyaret etti. Erdoğan ve Esad buradaki yaşlılara da ayakkabı hadiye etti.

Darülaceze sakinlerinin Erdoğan ve Esad'a yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Yaşlıların sorunlarını dinleyen Emine Erdoğan, yardım isteğinde bulananlara, yardım sözü verdi.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title