Haberler

"Emet Sosyal Güvenlik Merkezi" Hizmete Girdi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kütahya İl Müdürlüğüne bağlı Emet Sosyal Güvenlik Merkezi, törenle hizmete girdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kütahya İl Müdürlüğüne bağlı Emet Sosyal Güvenlik Merkezi, törenle hizmete girdi.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Gazi Emet İlköğretim Okulu öğrencilerinin halk oyunu gösterisinin ardından yaptığı konuşmada, Emet'in turizm ve termal kenti olacağını söyledi.

Kütahya'ya gelen turist gruplarına Emet'i önerdiğini, onların da burada ağırlanmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını belirten Çiftçi, "Havaalanı ve ilçe yollarının yapılmasıyla burası termal turizm ve bor merkezi haline gelecek" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, önceki yıllarda emekli ikramiyelerini 6 ay sonra aldığını hatırlatarak, SGK'da çalışıp hizmet günü dolanların çayını içerken emekli olup ikramiyesini aldığını anlattı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay ise bu merkezin açılmasının ortak çalışmanın ürünü olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

"Bunda büyük pay sahibi Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca'dır. Belediye binasını 20 yıllığına ücretsiz tahsis etmesi, ilçeye kurumun gelmesinde en büyük etkendir. Kütahya ilimize 8. 5 yıllık hizmet dönemimizde 2 milyar TL yatırım yaptık. Bu yatırımların büyük kısmı bu bölgeye yapılmıştır. Elimizden makas düşmüyor, her bölgede kurdele kesiyoruz. Artık Emet'te yol sorunu kalmıyor, onu da çözüyoruz. Bölgedeki ana arterleri tamamladık. Artık sıra ilçe bağlantılarımıza geldi. Ulaştırma Bakanı'ndan sözü aldık, bu yıl Emet'te yol yapımına başlanacak. "

SGK İl Müdürü Fevzi Gökçe, merkezin bölgede yaşayan yaklaşık 40 bin kişiye hizmet vereceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından protokol mensuplarınca kurdele kesilerek bina açıldı ve katılımcılar tarafından gezildi.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title