Haberler

Emek Partisi Demirtaş'a Destek Verecek

Güncelleme:

EMEK Partisi Eskişehir İl Başkanı İbrahim Akgün, yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Selahattin Demirtaş'ı destekleyeceklerini bildirdi.

EMEK Partisi Eskişehir İl Başkanı İbrahim Akgün, Selahattin Demirtaş'a Cumhurbaşkanlığı seçimimlerinde destek vereceklerini açıklayarak, "Seçilecek şahsiyet devletin başkanı mı olacak? Halkın ihtiyaçlarını ve beklentilerini gören Cumhurbaşkanı mı olacak?" sorusunu sordu. Akgün, "Asıl mesele budur. Yurttaşları, din, milliyet, cins ayrımı yapmadan eşit gören, bütün dinlere, mezheplere ve inanışlara eşit mesafede ve saygılı olan, ezilen, sömürülen baskı altında olan yurttaşlara destek olan, onların haklarını savunan olmalıdır" dedi.

"DEMİRTAŞ'A DESTEK İSTEDİ"

Demirtaş'a destek isteyen Akgün, şöyle devam etti: "Gerçek laikliği, din ve inanç özgürlüğünü benimseyen her yurttaşın istediği gibi yaşama hakkını güvence altına almayı benimseyen olmalıdır. Doğaya, tarihi ve kültürel varlıklara sahip çıkan, koruyan, çevreci bir bakış açısına sahip olan olmalıdır. Emek Partisi Eskişehir il örgütü olarak; bütün emekçileri, kadınları, gençleri, ezilen din ve mezhebe mensup kişileri, demokratları Demirtaş'a oy vermeye, Demirtaş'ın seçim çalışmasına katılmaya ve desteklemeye çağırıyoruz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Demirtaş İbrahim Akgün Eskişehir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (163)

MEHMET ÖZGER:

helal olsun emek partiye Selatn demirtas kraldir kral

50
47
yanıtYanıtla
ALPERENLER:

emek partisiymiş toplasan 20 kişi etmezler destek istiyolar komikiniz LA:))

37
30
yanıtYanıtla
üşümüyoruz reissebasteia_58@hotmail.com:

siz önce güya kaleniz sivas ta akp''yi yenin lan amed de kürtler yeniliyo mu akp ye ibiş:)

yanıt0
yanıt0
engin bingolucurum-12@hotmail.com:

bir kisi olsun ama once insan oldugunu unutmasin yeterli, duvalet''ten sorumlu reis degil ya

yanıt0
yanıt0
misafiraykansaricayirli@hotmail.com:

amed nera lan ibiş

yanıt0
yanıt0
DİCLE FIRAT:

gerillalar neden dağda aciz olan bazı kafalar var anlamaları zor anlatmak gerek.1 kürdistan işgal altında diye dağdalar 2 kürtler asimile edliyor diye dağdalar 3 dileri yasak diye dağdalar 4 hak hukuk onlar için yok diye dağdalar 5 kimlikleri asak diye dağdalar 6 kürdistanda doğal kaynaklar yok oluyor diye dağdalar 7 köleri yakılıp yıkıldı diye dağdalar 8 kürtlere katliamlar yapldı die dağdalar 9 2 sınıf insan muamelesi gördüğünden dolayı dağdalar herşeye mezar olacakrağmen bir gün elbet kürtler kazanacak anadolu faşstlere

32
31
yanıtYanıtla
akılyoksa hainlik varburdurlu_kurtt@hotmail.c:

bu kadar sebeb saydın sen neden dağda değilsin o zaman..

yanıt0
yanıt0
zafer sadulozuiletisim@hotmail.com:

Doğru söylüyorsun adam rahat klavye başından kalkıp da daga çıkacak ğööö yok (Sonunda T harfi var)

yanıt0
yanıt0
mehmet özgermmehmet6as@hotmail.com:

aynen kardesim cok dogru söylüyosn helal sana

yanıt0
yanıt0
in-çık... asansör müsün mübarek)))asansor@my:

Cumhurbaşkanı adayı çıkardınız, al sana en temel hak ve hürriyet. Dağdakiler inerler artık değil mi? İnsinler, seçilemezse yine çıkarlar dağa. Zaten mekanı mağara olanın şehirde ne işi var.

yanıt0
yanıt0
Tüm 163 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title