Haberler

Elidaş Lisanslı Depoculuk'dan Sökeli Çırçırcılara Davet Var

İzmir Ticaret Borsası önderliğinde aralarında Söke Ticaret Borsası ve Denizbank'ında yer aldığı 19 ortak tarafından tarım ürünleri lisanslı depoculuk yapmak üzere kurulan Elidaş Ege Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş'den pamuk üreticilerine ve...

İzmir Ticaret Borsası önderliğinde aralarında Söke Ticaret Borsası ve Denizbank'ında yer aldığı 19 ortak tarafından tarım ürünleri lisanslı depoculuk yapmak üzere kurulan Elidaş Ege Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş'den pamuk üreticilerine ve çırçırcılara davet var.

Yapımına Ocak 2011 tarihinde İzmir'in Selçuk İlçesi Belevi Beldesi yakınlarında başlanılan ve 21 Mart 2013 tarihinde düzenlenen törenle hizmete giren Elidaş'a bu güne kadar yaklaşık 300 ton pamuk girişi yapıldı. Söke Ticaret Borsasının ev sahipliğinde yapılan toplantıda Elidaş Genel Müdürü Ahmet Özlü ve Elidaş ortaklarına özel Elidaş Kredileri çalışmaları başlatan Denizbank'tan Bölge Müdürü Hasan Özer Turhan çiftçiler ve çırçırcılarla projelerini paylaştılar.

Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık toplantının açılış konuşmasında Elidaş hizmete girmesinin önemine değinerek, Ticaret Borsası olarak toplantıya ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizbank İzmir Söke Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title