Haberler

Elazığ'dan Kısa Kısa

Elazığ Defterdarlığı tarafından gelir ve kurumlar vergisinde ilk 5'e giren mükelleflere ödülleri verildi.

Elazığ Defterdarlığı tarafından gelir ve kurumlar vergisinde ilk 5'e giren mükelleflere ödülleri verildi.

Elazığ Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Paşa Konağı'nda gerçekleştirilen programla, İl Defterdarlığı tarafından, 24. Vergi Haftası ekinlikleri kapsamında gelir ve kurumlar vergisinde ilk beşe giren mükelleflere ödülleri takdim edildi.

İl Defterdarı Rıfat Özyünlü, programda yaptığı konuşmada, Şubat ayının son haftasının Vergi Haftası olarak kutlandığını anımsatarak, bu programla vergi rekortmenlerini ödüllendirdiklerini kaydetti.

Amaçlarının gelir ve kurumlar vergisinde kişi ve kurumları özendirmek olduğunu aktaran Özyünlü, vergisini ödeyen insanların kazandıklarını devletle ve dolayısıyla milletle paylaştıklarını, bu sebeple takdir edilmeleri gerektiğini ifade etti.

Kurumlar vergisinde ilk 5'e giren Fırat Elektrik AŞ, Elazığ Altınova Çimento AŞ, Eti Krom AŞ, Final Yayıncılık ve Açılım İnşaat AŞ ile gelir vergisinde Kenan Altungök, Nuri Büyük, Hıdır Zorlu, Ahmet Argun ve İsmail Akdemir plaketlerini Vali Muammer Erol'un elinden aldı.

Programa Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbettin Demirdağ, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ, kamu kurum temsilcileri, iş adamları ve defterdarlık birim yöneticileri katıldı.

-TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yarışması'na Elazığ'dan 11 proje -

TÜBİTAK 44. Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması'na Elazığ'dan 11 proje kabul edildi.

Elazığ Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, projeleriyle yarışmaya katılmaya hak kazanan öğrenciler ve öğretmenleri Vali Muammer Erol'u makamında ziyaret ederek, projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Vali Erol, bugünün Türkiye'sinde, en ücra yerleşim biriminde ikamet eden ile merkezi yerleşim yerlerinde ikamet edenlerin, imkanlara ulaşma konusunda bir farkının kalmadığını ve aynı fırsat eşitliğine sahip olduklarını aktardı.

Her türlü çaba ve emeğin mutlaka karşılık bulacağını vurgulayan Vali Erol, idarecilere düşen görevin ise gayret ışığını bularak parlatmak ve daha fazlasının yapılması için imkan sağlamak olduğunu kaydetti.

Vali Erol, projesi kabul gören öğrencileri kutlayıp kitap hediye etti.

Muhabir: İsmail Şen / Ramazan Kaya

Yayıncı: Cemal Coşkun - ELAZIĞ

Kaynak: AA / Yerel

Elazığ Valiliği Muammer Erol Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title