Haberler

Ehliyetsiz Kadın Sürücü Kullandığı Araçla Tankerin Altına Girdi: 1 Ölü, 2 Yaralı

Piknikten dönen ehliyetsiz sürücü 29 yaşındaki Filiz Deniz'in kullandığı hafif ticari araç, hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen çimento tankerinin altına girdi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde, piknikten dönen ehliyetsiz sürücü 29 yaşındaki Filiz Deniz'in kullandığı hafif ticari araç, hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen çimento tankerinin altına girdi. Kazada sürücü Deniz sıkıştığı yerde hayatını kaybederken, araçta bulunan eşi Murat Deniz ile tanker sürücüsü Fahri Diner ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çorlu İlçesi'ndeki bir fabrika işçi olarak çalışan 35 yaşındaki Murat Deniz ile 29 yaşındaki eşi Filiz Deniz, dün piknik yapmak için kendilerine ait 59 ZF 644 plakalı hafif ticari araçla Saray İlçesi'nde gitti. Akşam saatlerine kadar Saray ormanlık alanında piknik yapan çift daha sonra evlerine dönmek için yola çıktı. Otomobili kullanan Murat Deniz, Büyükyoncalı Beldesine geldiklerinde aracı kullanması için ehliyetsiz olan eşi Filiz Deniz'e verdi.

ARAÇTAN 1, 5 SAATTE ÇIKARILDI

İddiaya göre, Filiz Deniz, Yeniköy Beldesi' yakınlarında hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen 47 yaşındaki Fahri Diner'in kullandığı 34 AC 9126 plakalı çimento tankeri ile çarpıştı. Kazada, sürücü Filiz Deniz araçta sıkışarak feci şekilde can verdi. Yanında bulunan eşi Murat Deniz ile tanker sürücüsü Fahri Diner ise ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılar ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Araçta sıkışan Filiz Deniz için cesedinin çıkarılması için itfaiyenin kaza kırım ekibine haber verildi. Yaklaşık 1, 5 saat süren çalışmanın ardından Deniz'in cesedi sıkıştığı yerden çıkarılarak Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title