Haberler

Eğitim Oscarlarında Kağıthane Farkı

YÖNVER Ödülleri 2011 Töreni, 21 Ocak'ta geniş katılımla Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Kültür Üniversitesi tarafından yürütülen Yüksek Öğrenim ve Rehberlik (YÖNVER) projesi kapsamında, başarısı saptanan liselere ve öğretmenlerine ödüllerin verildiği YÖNVER Ödülleri 2011 Töreni, 21 Ocak 2012 Cumartesi günü geniş katılımla Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, milletvekilleri, sivil toplum örgütlerinin üst düzey yöneticileri ve çok sayıda eğitimcinin de katıldığı ödül töreninde Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ta başarılı liselere ödüllerini takdim etti.

Kâğıthane ilçesinden iki lisenin ödül aldığı program, Kağıthane ilçesinde eğitime yapılan yatırımın olumlu sonuçlarının alınmaya başlandığının da önemli bir göstergesi oldu.

Kağıthane Anadolu İmam Hatip Lisesi 2010-2011 yılları değerlendirildiğinde üniversiteye giriş sınavlarında en iyi ilerleme gösteren liseler arasına girerek Takdir Ödülü'ne, Kağıthane Gültepe Lisesi ise yine üniversiteye giriş sınavlarında Biyoloji, Kimya ve Edebiyat derslerinde İstanbul genelinde dereceye girerek Başarı Ödülü'ne layık görüldü. Liseler adına ödülleri Kağıthane Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mustafa Temel Arslan ve Kağıthane Gültepe Lisesi Okul Müdürü Celal Serkan Kutlu aldı.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ödül töreninde Kağıthane'den iki lisenin ödül almasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederken, okul öncesi eğitim, ilköğretim ve liselerde eğitim kalitesi, performans ve başarının artması için Kağıthane Belediyesi olarak şimdiye kadar önemli işlerin yapıldığını, bundan sonra da eğitim alanında verilen desteğin devam edeceğini söyleyerek, ödül alan okul müdürlerini, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Fazlı Kılıç Kağıthane Haliç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title