Haberler

Eğitim 2023 Derneği'nin Niğde Çıkarması

Eğitim 2023 Derneği Genel Başkanı Ertekin Engin, Niğde'de Biz Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Eğitim 2023 Derneği Genel Başkanı Ertekin Engin, Niğde'de biz dizi ziyaretlerde bulundu.

Engin, bir günlük çalışma programı dahilinde geldiği Niğde'de, Genel Başkan Yardımcısı ve Niğde Türk Ocağı Başkanı Gazi Karabulut, genel merkez denetleme kurulu üyesi Yunus Kızıl ve İl temsilcisi Erhan Eroğlu ile birlikte, Niğde Valisi Alim Barut, Vali Yardımcısı Polat Kara, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şener ve İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser'i ziyaret etti. Bazı sivil toplum örgütlerinin yanı sıra Kamu-sen İl Başkanlığını da ziyaret eden Engin ve beraberindekiler, görüş alış verişinde bulundular. Engin ve beraberindekiler, Niğde Üniversitesi Derbent Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 'Kültür Değişmeleri ve Türkiye' konulu panele katıldılar.

Niğde Türk Ocağı Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Hikmet Koraş'ın yönettiği panelde, tarih ve kültür değerlendirmesini Yrd. Doç. Dr. Şahin Oruç yaptı. Eğitim 2023 Derneği Genel Merkezi adına denetleme kurulu üyesi Yunus Kızıl, yaptığı sunumda, milli eğitim ve kültür ilişkilerini incelerken, Niğde Türk Ocağı Yönetim Kurulu üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ekiz, sanatın kültür üzerindeki etkisini anlattı.

(KZ-ZB-İÇR-YLZ) - NİĞDE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title