Haberler

Ege Ünlü Kaynıyor

Yaz tatillerinin vazgeçilmez adresleri Çeşme ve Bodrum, her yıl olduğu gibi bu yaz da ünlülerin akınına uğruyor.

DEMET HEP AYNI DEMET!

Bodrum müdavimlerinden Demet Şener Kutluay, tatil sezonunu açtı. Eşi İbrahim Kutluay'ı İstanbul'da bırakan Şener, geçtiğimiz günlerde çocuklarını alarak Türkbükü'ndeki Divan Hotel'in plajına gitti. Kutluay, iki çocuk annesi olmasına rağmen korumayı başardığı düzgün fiziği ile dikkat çekti.

OĞLU HEP YANINDA

Geçtiğimiz aylarda kendisi gibi oyuncu olan eşi Uğur Pektaş'tan boşanan Gamze Özçelik, oğlu Murathan ile Bodrum'da tatil yapıyor. Günlerini oğluyla deniz kenarında oynayarak geçiren Özçelik, tüm gün plajda elbiseyle dolaşıyor.

PLAJDA ELBİSELİ GEZDİ

Mustafa Denizli'nin küçük kızı Lal Denizli, önceki gün Marrakech Beach Club'daydı. Bütün gün üzerinde elbisesi, başında bandanasıyla dolaşan Lal Denizli, ne denize girdi, ne de güneşlendi. Küçük Denizli, gün boyu telefonla konuştu.

ÇOCUKLARIN GÖZDESİ

Yaz aylarını oğlu Ali Sadi ile birlikte Bodrum'daki yazlığında geçiren Tuğba Coşkun, geçtiğimiz günlerde oturduğu sitenin plajında objektiflere takıldı. Oğluyla yakından ilgilenen Coşkun, iskeledeki çocuklarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

İZMİR'DE NİKAH, ÇEŞME'DE BALAYI

Oyuncu Cenk Ertan, altı yıldır birlikte olduğu İzmirli oyuncu Fulya Ceylan Aksütlü ile geçtiğimiz günlerde İzmir'de evlenmişti. Çiçeği burnunda evliler, düğünün ardından ise soluğu Çeşme'de aldı. Önceki gün Marrakech Beach Club'a giden çift sık sık birbirlerine öpücükler yağdırdı.

YAPIMCI-OYUNCU DAYANIŞMASI

Yapımcı Kerem Çatay ve oyuncu Rıza Kocaoğlu, Çeşme tatilinde bir an olsun birbirlerinden ayrılmıyor. Gündüz birlikte denize girip güneşlenen ikili, gece ise yine birlikte eğleniyor. Kocaoğlu ve Çatay gündüzleri Çiftliköy'ü tercih ederken, geceleri ise Marrakech'ten çıkmıyor.

MORAL DEPOLUYOR

Yaz başında ciddi bir trafik kazası geçiren Bengü, yaşadığı zor günlerin ardından soluğu memleketi İzmir'de aldı. Akrabaları ve dostları ile hasret gideren Bengü, daha sonra Çeşme'ye giderek güneşlendi. İki saat plajda kalan güzel şarkıcı, hiç denize girmeden elbisesiyle oturmayı tercih etti.

KUMLA OYNADILAR

Çeşme'de tatil yapan Çağla Şıkel, önceki gün büyük oğlu Kuzey ile birlikte gözlerden uzak bir plajda denize girdi. Saatlerce kumsalda vakit geçiren ünlü manken, Kuzey'le kumda oynamayı da ihmal etmedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Mustafa Denizli Bodrum Çeşme Ege Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title