Haberler

Ege Bölgesi 06.07.2010

DENİZLİ DENİZLİ GAZETESİ: Serbest Bölge Kurtulmayı Bekliyor Bundan 8 yıl önce, 2002’de kurulan ve 234 firma ile faaliyete geçen Denizli Serbest Bölgesi tam unutuldu derken, Vali Yavuz Erkmen konuyu yeniden gündeme taşıdı ve işadamlarına bölgeden yararlanın çağrısı yaptı.

DENİZLİ

DENİZLİ GAZETESİ: Serbest Bölge Kurtulmayı Bekliyor

Bundan 8 yıl önce, 2002’de kurulan ve 234 firma ile faaliyete geçen Denizli Serbest Bölgesi tam unutuldu derken, Vali Yavuz Erkmen konuyu yeniden gündeme taşıdı ve işadamlarına bölgeden yararlanın çağrısı yaptı.

HİZMET GAZETESİ: Zemin Gevşek

Denizli sokakları altyapı çalışmaları sebebiyle birer birer çöküyor. Böylesi ancak Türkiye’de ve Denizli’de olur dedirten yol çökme olayı Cumhuriyet Lisesi civarında yaşandı.

HOROZ GAZETESİ: Yıkılıyor

Son dönemlerde gündeme sürekli yıkımlarla gelen Denizli’de yıllardır tartışılan bir bina içinde yıkım kararının alındığı bildirildi. AKP’nin de bulunduğu bina ile birlikte aynı anda üzerindeki bazı yapıların 2011 yılında yıkılmasının planlandığı kaydedildi.

DEHA20 GAZETESİ: Dünyanın Hakemi

Doç. Dr. Raşit Urhan, ABD’den Yeni Zelanda’ya, Almanya’dan İngiltere’ye kadar bir çok ülkede yayınlanan bilimsel dergilere hakemlik yapıyor. Toprakta yaşayan ve gözle görülemeyen böceklere 21 yılını veren Denizlili bilim adamı, bu konuda dünyadaki ilk 10 isim içinde yer alıyor.

İZMİR

HÜRRİYET İZMİR: İzmir Tetikte Ol Mesajları

Milano, EXPO 2015’te feragat etmek için çareler arıyor. Hala tek bir çivinin dahi çakılmadığı Milano yerine İzmir gündeme gelebilir

MİLLİYET EGE: Vali Yardımcısının makam şoförü 20 bin lira için canını mı kıydı?

İki çocuk babası Metin Kulelioğlu, pompalı tüfekle başından vurulmuş halde bulundu. Talihsiz adamın, kefil olduğu arkadaşının, borcu ödemediği için bunalıma girdiği ileri sürüldü

POSTA EGE: Ah Şu Bürokrasi

İzmir’in gözde tatil yerlerinden Doğanbey ve Ürkmez bu yaz da kötü kokuyor. Yetersiz kalan arıtma tesisinin yenisinin yapılması için Ankara’dan gerekli izin tam beş aydır alınamadı. Bürokrasi yüzünden tatil keyfi yine kaçtı

HABER TÜRK EGELİ: Çıldırtan Yatırım

Ege’de yarım kalmış ve çürümeye terk edilmiş ‘çıldırtan yatırımlar’ serisine Ezine de eklendi. Özel İdare Müdürlüğü, 1986 yılında 750 bin lira harcayıp kür merkezi ve otel inşaatına başladı. 6 kat çıkıldıktan sonra bina yarım bırakıldı. 24 yılda 7 vali değişti, değişen bir şey olmadı.

YENİASIR: Kahraman Naim

Özdere’de nişanlısı ile kardeşinin boğulmak üzere olduğunu görüp gözünü kırpmadan denize atlayan genç, onları kurtarmayı başardı. Ancak gücü tükenince dalgaların arasında kayboldub

YENİGÜN: Yalnız Adam

CHP gibi bir köklü çınarın sekiz defa il başkanı oldu. Bunların tamamın da “Yediemin” olarak görev verildi. İşte bu isim Ekrem Bulgun, bugün partide yalnızlığı itilmeye başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title