Haberler

Efsane Gecede 20 Bin Euro Toplandı

The Eagles Charity Golf Club'ın Gerçekleştirdiği Yardım Amaçlı Golf Turnuvası, Dünyaca Ünlü Almanları İkinci Kez Antalya'da Buluşturdu. Dünya Futbolunun Unutulmazlarından İmparator Lakaplı Franz Beckenbauer ve Formula 1 Pilotu Mika Hakkinen'in de Bulunduğu Ünlüler, Çocuk Esirgeme Kurumu'na Verilmek Üzere 20 Bin Euro Bağış Topladı.

The Eagles Charity Golf Club'ın gerçekleştirdiği yardım amaçlı golf turnuvası, dünyaca ünlü Almanları ikinci kez Antalya'da buluşturdu. Dünya futbolunun unutulmazlarından imparator lakaplı Franz Beckenbauer ve Formula 1 pilotu Mika Hakkinen'in de bulunduğu ünlüler, Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilmek üzere 20 bin Euro bağış topladı.

Hayatın karanlığında kalan ve toplumsal yardımlara ihtiyaç duyanlara destek amacıyla 4 Ekim 1993 yılında Frank Fleschenberg, Reinhard Güthlein, Herbert Jung, Christian Neureither, Gerd Saxenhammer, Terry Schoenian, Norbert Schramm ve Erhard Wunderlich tarafından kurulan The Eagles Charity Golf Club, yaklaşık 10 yıl önce başlattığı yardım amaçlı golf turnuvaları serisine bu yıl da devam etti. Çeşitli ülkelerdeki çok sayıda golf kulübünün de destekleyip yardım ettiği turnuvalara üyelerinin yanı sıra

dünyaca tanınmış simaların katılımını sağlayan Eagles grubu, bu yıl turnuva için Antalya'yı tercih etti. Cornelia ve Gloria Golf tesislerinde düzenlenen turnuvanın hoş geldin kokteyli ve gala gecesi ise Robinson Club Nobilis'te yapıldı.

Alman jet sosyetesinden çok sayıda davetlinin katıldığı gecenin baş konukları ise dünya futbol tarihine 'İmparator' lakabıyla adını yazdıran Almanların efsanevi futbol adamı Franz Beckenbauer, bir dönem Fenerbahçe'nin de kaleciliğini yapan Toni Schumacher, Formula 1 pilotu Mika Hakinen ve yine Formula 1'in eski pilotlarından Niki Lauda idi. Türk Milli Takımı ve Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından Erdal Keser de yine gecenin ünlü konukları arasındaydı.

Bu organizasyonlarında çeşitli kurum ve kuruluşlar için son 9 yıl içerisinde 9 milyon eurodan fazla maddi destek sağlayan Eagles grubu, bu kez de 20 bin euro bağış toplamayı başardı. Eagles Yönetim Kurulu Başkanı Frank Fleschenberg, hoş geldin kokteylinde gerçekleştirilen açık artırmayı bizzat yönetti. Katılımcıların ilgi odağı olan ünlüler, bağışların yükselmesinde etken oldu. The Eagles Charity Golf Club'ın organizasyonunda 2005 yılında yine Antalya'da Robinson Club Nobilis'te düzenlenen golf

turnuvasında Manavgat Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilmek üzere 25 bin euro bağış toplanmıştı

Eagles Yönetim Kurulu Başkanı Frank Fleschenberg'in yönettiği açık artırmada; Bayern Münih maçı için 10 kişilik VIP salonunda bilet, Michael Schumacher imzalı yarış eldiveni, Franz Beckenbauer, Mika Hakkinen, Niki Lauda ve Jose Carreras imzalı Golf Çantası, bir adet Suzuki Jeep ve 2 adet resim satıldı.

(CE-ERS-ERS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title