Haberler

Edirne Basınında Bugün

Edirne'de Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Gündem: 'Edirne Pm'ye Giremedi' CHP Parti Meclisi Geçtiğimiz Cumartesi Günü Olağanüstü 15

Edirne'de yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

GÜNDEM: 'Edirne PM'ye giremedi'

CHP Parti Meclisi geçtiğimiz Cumartesi günü olağanüstü 15. Kurultay'da belirlendi. PM listeleri açıldığı saatlere kadar Edirne'den Milletvekili Rasim Çakır ve İl Başkanı Nejat Gencan'ın listede yer aldığı söylentileri liste açıklanmasıyla fos çıktı.

YENİGÜN: 'HAS Parti seçim sathına hızlı girdi'

HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeki Kılıçaslan, 'AKP cephesi 'din elden gidiyor' CHP cephesi 'Cumhuriyet elden gidiyor' diye siyaset yapıyor. Arkadaşlar elden giden Trakya toprakları' dedi.

EDİRNE: 'Hediyelik eşya günleri başladı'

Edirne'de yeni yıl alışverişi dolayısıyla el sanatları ve hediyelik eşya günleri düzenlendi.

VATANDAŞ: 'Avcının vazgeçilmez dostu:Köpek'

'Köpeksiz av olmaz' görüşünü kabul eden avcılar köpeklerinin ırklarının bozulmaması için anne ve babaları ile yavrularını kayıt altında bulunduruyor.

EDİRNE AJANS: 'Çiller yine gündemde'

15-16 Ocak'ta yapılacak genel kurul öncesi DP'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ile DP'nin TBMM'deki tek temsilcisi eski başbakanlardan Mesut Yılmaz bir süredir DP'den uzak duran Süleyman Demirel'i ziyaret etti.

(RC-NÖZ) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title