Haberler

Edirne Basınında Bugün

Edirne'de Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Yenigün: '1/25 Binlikte Sevindirici Gelişme' Edirne'nin de Geleceğini Şekilleneceği 1/25 Binlik Planların Yerel Yönetimlerde Görüşülüp 45 Maddesinde Değişiklik Yapılması İstemi İmp'den de Kabul Gördü

Edirne'de yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

YENİGÜN: '1/25 binlikte sevindirici gelişme'

Edirne'nin de geleceğini şekilleneceği 1/25 binlik planların yerel yönetimlerde görüşülüp 45 maddesinde değişiklik yapılması istemi İMP'den de kabul gördü.

GÜNDEM: 'Edirne, 3. Balkan çalıştayına ev sahipliği yaptı'

Balkanlar yapılan ticarette can damarı olan Edirne, Balkan ülkeleriyle ticaret ve ekonomik ilişkileri geliştirme çalışma grubu üçüncü toplantısına ev sahipliği yaptı.

VATANDAŞ: 'Belediye Hesap İşleri'nden ek ödenek'

Edirne Belediyesi'nin bazı birimle yılbaşında yapılan bütçeyi aşınca ek ödenek çıkarılmasına izin verildi.

EDİRNE: 'İş-Kur'dan staj imkanı'

Türkiye İş Kurumu Edirne İl Müdürlüğü yeni proje başlatarak iş hayatına atılacak olan gençler için staj imkanı yarattı.

EDİRNE AJANS: 'Gencan, başarı Sedefçi'nin değil'

CHP İl Başkanı Nejat Gencan, basın toplantısında 12 Eylülde yapılan referandumun değerlendirmesini yaparak, bazı partililerin sonuçtan pay çıkarmaya çalıştıklarını, bu nedenle onları kınadığını söyledi.

EDİRNE HABER: 'Kurbağalar yarıştı'

İpsala 11. Çeltik Kültür ve Sanat Festivali törenle başladı. 19 Eylüle kadar sürecek olan festivalin ilk gününde kurbağalar yarıştı.

(RC-YLZ) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title