Haberler

Düziçi Çalıştayı Yapıldı

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından hazırlıklarına başlanan Tr63 Bölge Planı çalışmaları kapsamında Düziçi çalıştayı yapıldı.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından hazırlıklarına başlanan Tr63 Bölge Planı çalışmaları kapsamında Düziçi çalıştayı yapıldı.

Düziçi Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı, halk eğitim merkezi toplantı salonundaki çalıştayın açılışında, DOĞAKA sayesinde ilçede kurum ve kuruluşların birçok projeyi hayata geçirdiğini, DOĞAKA'nın bu projelere destek vermek için elinden gelen çabayı gösterdiğini söyledi.

DOĞAKA personeli Sektörel Destekler ve Planlama Birim Başkanı Oğuz Alibekiroğlu, bölge planı çalışmaları kapsamında Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye'de ilçe çalıştayları düzenlendiğini kaydetti.

Çalıştayın amacının ilçenin avantajlarını, sorunlarını ve çözüm önerilerini bölge planına yansıtmak olduğunu ifade eden Alibekiroğlu, toplantıda ilçe avantajlarının tespiti, gruplandırılması ve sunumu, ilçe sorunlarının tespiti ile ilçenin sorunlarına ilişkin çözüm önerilerinin geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulunulduğunu kaydetti.

Toplantıya Düziçi Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kaçıra, Ellek Belediye Başkanı İshak Yeşildemir, Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Önal, Atalan Belediye Başkanı İbrahim Şahin, Böcekli Belediye Başkanı Ahmet Okur, Düziçi Meslek Yüksekokulu Müdürü Alaattin Yörük, Düziçi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Düldül, DÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Şen, Düziçi İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Siyahoğlu, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve özel sektör temsilcileri katıldı.

- OSMANİYE

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Sarı Osmaniye Akdeniz Düziçi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title