Haberler

Düzce: Düzce'de Yerel Yönetimler

- Düzce'nin Cumayeri İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, İlçede Bu Yılki Hedeflerinin Alt Yapı ile 12 Kilometrelik Yolun Asfaltlanması Olduğunu ve Bu Hedefe Ulaştıklarını Söyledi.

- Düzce'nin Cumayeri İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, ilçede bu yılki hedeflerinin alt yapı ile 12 kilometrelik yolun asfaltlanması olduğunu ve bu hedefe ulaştıklarını söyledi.

Cumayeri İlçe Belediyesi, Türkiye Alt Yapı ve Kentsel Yeniden Yapılanma Projesi (TERRA-1) kapsamında alt ve üst yapısının belli bir kısmını yenilerken, TBMM'den geçmesi beklenen Belediyeleri Destekleme (BELDES) Projesi ile kalan yatırımlarını tamamlamayı hedefliyor.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, TERRA-1 kapsamında bu yıl ilçede 1 milyon 530 YTL'lik yatırım yaptıklarını belirterek, "İlçemizde TERRA-1 kapsamında 20 kilometre kanalizasyon ve yağmur suyu kanalı döşemesi ve 12 kilometre sıcak asfat ile kilitli parke taşı döşemesi yapıldı. Bu yıl, alt yapı ve asfalt yapımında hedeflerimizi tutturduk. İlçede alt yapıda önemli adımlar attık, çalışmalarımız sırasında mevcut bulunan evlere kanalizasyon ve içme suyu bağlantılarının yanı sıra boş parsellerde de içme suyu ve kanalizasyon bağlantıları bıraktık. TERRA-1 ile nefes alan ilçemizde kalan projeleri ise, şuan mecliste görüşülen bütçe ile birlikte kesinleşecek BELDES projesiyle tamamlamayı düşünüyoruz. Nüfusu 10 bin'in altındaki belediyelerle alakalı kaynak aktarılacak. Bununla da gelecek yıl kalan çalışmaları tamamlamayı planlıyoruz. Bu sayede Cumayeri'nin mevcut imardaki yol ağının yarıya yakınını tamamlamış olacağız" şeklinde konuştu.

(AY-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title