Haberler

Düzce'de Süt Haftası Kutlandı

25 Dünya Mayıs Süt Haftası nedeni ile Uzunmustafa İlköğretim'Okulu öğrencilerine süt eğitimi verildi.21-25 Dünya Mayıs Süt Haftası dolayısıyla Düzce İl Milli Eğitim, Sağlık ve Tarım İl Müdürlüğü işbirliğinde Uzunmustafa İlköğretim Okulunda süt...

25 Dünya Mayıs Süt Haftası nedeni ile Uzunmustafa İlköğretim'Okulu öğrencilerine süt eğitimi verildi.

21-25 Dünya Mayıs Süt Haftası dolayısıyla Düzce İl Milli Eğitim, Sağlık ve Tarım İl Müdürlüğü işbirliğinde Uzunmustafa İlköğretim Okulunda süt eğitimi toplantısı düzenlendi.

Uzunmustafa İlköğretim'Okulu konferans salonunda düzenlenen Dünya Süt Haftası programında süt ve süt mamullerinin yeri ve önemi anlatıldı.

Süt eğitiminin verildiği toplantıya Milli Eğitim Şube Müdür Yardımcısı Ersin Carım, Düzce Tarım İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Osman Yavuz, Veteriner Hekim Sevda Karapür, Uzunmustafa İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Arıkan, müdür yardımcıları, öğretmen ve veliler katıldı.

Veteriner Hekim Sevda Karapür, tarafından sütün beslenmedeki yeri, süt alırken dikkat edilmesi gerekenler ve gıda güvenliği konuları hakkında öğrenciler bilgilendirildi. Öğrenciler süt eğitiminin verildiği toplantıyı ilgiyle takip etti.

Programda ayrıca

"Okul Sütü Akıl Küpü" projesi kapsamında öğrencilere süt dağıtıldı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title