Haberler

Düzce'de Elektrik Kesintisi

Düzce'deki bazı yerleşim birimleri ile fabrikalara ait özel trafolarda 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Düzce'deki bazı yerleşim birimleri ile fabrikalara ait özel trafolarda 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Sakarya Elektrik Dağıtım A. Ş (SEDAŞ) Düzce İşletme Bakım Başmühendisliğinden yapılan açıklamaya göre, 30 Nisan Cumartesi günü 09. 00-11. 00 saatleri arasında Gölyaka ilçesine bağlı Muhapdede ve Kadifekale köylerine, 08. 00-10. 00 saatleri arasında merkeze bağlı Üçyol köyüne elektrik verilemeyecek.

1 Mayıs Pazar günü 09. 00-11. 00 saatleri arasında Gümüşova ilçesine bağlı Yıldıztepe, Ardıçdibi, Dereköy, Yongalık köylerinin tamamı ile Gama Elyaf, Kıta Çelik Hasır, Uluslu Aluminyum, Gropalli, East İnşaat, Deko Döküme ait özel trafolarda, 06. 00-08. 00 saatleri arasında Çilimli ilçesine bağlı Topçular Mahallesi, belediye su pompası ile Cansu'ya ait özel trafolarda elektrik kesintisi uygulanacak.

Yine 1 Mayısta 12. 00-13. 00 saatleri arasında merkeze bağlı Sallar Mahallesi Kanal Yolu üzeri, Kazukoğlu Tepecik Mahallesi, Taşköprü, Dikmeli, İstilli Dokuzevler, İhsaniye Ticaret Borsası civarı, Doğanlı Hastane civarı, Muncurlu, Yeşilçam ve Fındıklı Aksu köyleri ile Yıldırımoğlu Ticaret, Mercanlar Parke, Yaman Tekstil, Erpet, M. Fırat, Boncuk Triko, Şahin Plastik, Alliance, Vira Banyo, V. Görür, A. Yıldırım, Çakıroğlu Akaryakıt, Ufuk Tarım, Düzkap, Karaman Döküm, Düzce Dantel, Oltan Fındık, Lifan Motosiklet, Gibor Alfa Çorap, Yağmur Mobilya, Senfon, Uçarlar İnşaat Malzemeleri, Mavera Petrol ve Turkcell'e ait özel trafolarda, 10. 00-16. 00 saatleri arasında Akçakoca ilçesine bağlı Koçar köyünün bir bölümünde elektirik kesintisi yapılacak.

1 Mayısta 08. 30-11. 00 saatleri arasındaki kesintiden, Kaynaşlı ilçesine bağlı Karaçalı Sanayi Sitesi, Aşağı Çele, Şimşir Mahallesi, Fındıklı, Sazköy, Çakırsayvan, Çatalçam, Yeniyurt ve Samandere köyleri ile Bozbey'e ait özel trafoda, 08. 10-08. 15 saatleri arasında merkeze bağlı İhsaniye, Karadere Hasanağa, Şaziye, Üçyol, Fevziye ve İslahiye köyleri, Emek İnşaat, Aluform Pekintaş, Haşep Kaplama, Termodin, Aybek Giyim, Günaydınlar Parke, Karaüç Çelik Yapı, Öztaş Mermer, Sayvan Mermer, Reytek Tütün, Alliance Tütün, Üçkardeşler, Kaya Orman Ürünleri, Maliler Petrol, Kuruoğlu Kerestecilik, Gölyaka Otoban Gişesi, Tuval Tekstil, Boncuk Triko, Abidinoğulları, Onur Plastik, Tolga Tekstil, Arın Orman Ürünleri ve IR Emniyete ait özel trafolar ile Cumayeri ve Gümüşova İlçelerinin tamamı etkilenecek.

08. 30 ve 12. 00 saatleri arasında ise merkeze bağlı Torok Parke, Yılmaz Türk Telekom ve Düzce Hal Müdürlüğünde, 08. 30-10. 30 saatleri arasında Kaynaşlı ilçesine bağlı Süperlit, Anlaş, Kızılay Lojistik, İlçe Jandarma ve Beymaks Tekstile ait trafolarda elektrik kesintisi yapılacak.

- DÜZCE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title