Haberler

Düzce Belediyesporlu Güreşçiler Kırkpınar'a Gitti

Düzce Belediyespor Yağlı Güreş Takımı Bu Yıl 646.sı Düzenlenecek Olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne Katılmak Üzere Edirne'ye Gitti.

Düzce Belediyespor Yağlı Güreş Takımı bu yıl 646.sı düzenlenecek olan tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne katılmak üzere Edirne'ye gitti.

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 646. sı gerçekleştirilecek olan tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne Düzce Belediyespor 25 sporcuyla katılıyor.

Düzceli güreşçi Ahmet Kavakçı'nın başpehlivalık için mücadele edeceği yağlı güreşlerde, İsmet Özmen Başaltı, Hüdai Demir Büyük Orta, Kasım Keleş, İlhan Keleş ve Musa Türedi Küçük Orta Büyük Boyda, İsa Türedi, Sadık Özmetin, Samet İlhan, Suat Yıldırım ve Nazım Keleş Deste Büyük'te, Ramazan Gül ve Kadir Usta Tozkoparan'da mücadele edecekler.

Ayrıca, Hüseyin Altın minik üç, Rasim Özmetin, M.Eren Yılmaz ve M. Emin Kılıç minik iki, Emre Özmetin, A. Kadir Yaşar, Talha Keleş ve M. Enes Meydan da minik bir kategorilerinde yarışacaklar.

Düzce Belediyespor yağlı güreş takımının kafile başkanlığını tecrübeli güreşçilerden İsmet Özmen yapacak. Yola çıkan kafileyi Düzce 18 Temmuz Stadı'nın önünden Düzce Belediyespor Klüp Başkanı Kadir Badur, Düzce Gençlik Spor İl Müdürü Korhan Öztekin ve Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık uğurladılar.

(AY-İÇ) 02.07.2008 15:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title