Haberler

Dursun Özbek, Az Kalsın Canlı Yayında Küfür Ediyordu

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Melo'yla imzalanan sözleşmeyle ilgili konuşurken az kalsın küfür ediyordu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Habertürk'te katıldığı canlı yayında facianın kıyısından döndü! Özbek, Melo'nun son gün Inter'e transferini açıklığa kavuştururken az kalsın ağzından küfür kaçırıyordu.

"AL FESİH BEDELİNİ S..."

G.Saray Başkanı, Melo'yla imzalanan 1+1 yıllık sözleşmeden bahsederken "Kontratınta çıkış bedeli vardı. Biz Melo'dan memnun kalmazsak, bir bedel var orda, al bedelini ben seni s... tamam ben senin kontratını feshediyorum diyebiliyorduk." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Felipe Melo Habertürk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (19)

Hizli ve OfkeliMobil-ANDROID:

Ben burak yilmaz in Aziz Yildirim tarafindan Galatasaray futbol takiminq yerlestirilmis ve Galatasaray in basarisizligi icin elinden gelen herseyi yapan bir ajan oldugunu dusunuyorum.Top Surme yok,oyunu okumak yok,isabetli sut yok,Kurtarici rolu yok,yuzde yuz pozisyonu gol yapabilmek gibi bile bir becerisi yok.Bir sorun kendinize bu adam Galatasay a ne kazandiriyor?

23
6
yanıtYanıtla
cemal:

bu takozu kim baaskan yaptı

20
5
yanıtYanıtla
1905 cimbomlukız:

O küfürü melo yerine ben sana iade ediyorum. Ey gereksiz insan sen ki taraftarın ne istediğine kulak vermeyen burnunun dikine giden başkanlıktan yoksun zavallısın. Melo gitti alex gitti o koltuğa para zıkkımlanmak için mi geldin haram olsun o paralar nalet!! #DURSUNÖZBEKİSTİFA...Ünal başgan dön geriiiiii....

15
7
yanıtYanıtla
Fiko:

Nesim senden mi izin alınacak len dıngil!!

yanıt2
yanıt1
Ultraslan:

İbra meselesi ise tam fiyaskoydu ağızına sağlık!

yanıt4
yanıt1
Nurlan beyMobil-IOS:

Şamar oğlan lan bu

16
5
yanıtYanıtla
samsunlu:

Bi insanda baskan sifati olur

15
2
yanıtYanıtla
hızlı ve ofkeliyeMobil-ANDROID:

hızlı ve ofkeli burak yılmaz ajan diyosun bişey yapmıyor diyosun bu adam Galatasaray i iki kere şampiyon yaptı hem kupayı saracoglunda kaldirdi hemde geçen sene 4. yıldız i taktı

8
7
yanıtYanıtla
hasanMobil-ANDROID:

gsya yakişmiyor ondan utaniyoruz ancak benim gibi bakkalcilik yapar yöneticilik deyil

6
4
yanıtYanıtla
akp rize:

Alucrali,normaldir

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title