Haberler

Dünyaya Açılan Türk Oyuncu

Hamam Filmiyle Başladığı Oyunculuğunu Dizilerle Sürdüren Alper Kul, Türkiye ve Yurtdışında Çekilen Yabancı Dizi ve Filmlerin Yıldızı Oldu.

HAMAM FİLMİYLE BAŞLADIĞI OYUNCULUĞUNU DİZİLERLE SÜRDÜREN ALPER KUL, TÜRKİYE VE YURTDIŞINDA ÇEKİLEN YABANCI DİZİ VE FİLMLERİN YILDIZI OLDU.

Ferzan Özpetek'in Hammam filmiyle sinemayla tanışan Alper Kul, oyunculuğunu dizilerdeki başarılı performansıyla sürdürdü.

Gurbetçiler, Çemberimde Gül Oya, Aşka Sürgün ve Sessiz Gemiler dizilerinden tanınan Alper kul, Amerikan televizyonları için çekilen Ugarit isimli mini diziden sonra Danimarka yapımı Kaçış filminde rol aldı. Filmde Afanistanlı bir çevirmeni canlandıran Kul, ayprıca Alman Yapımcıların Türkiye'de çektiği 'İstanbul Ölesiye Güzel' TV filminin de kadrosuna girdi.

'Ugarit filmi önümü açtı' diyen Alper Kul, yurtdışından gelen tekliflere çok dikkat ettiğini, Müslümanlık ve Türklük konusunda hakaret içeren filmlerde rol almadığını söyledi. Kul, 'Geçen sene oynadığım Ugarit isimli Amerikan dizisi önümü açtı. Aynı bağlantıdan bu filmin teklifi geldi. Yaklaşık 65 kişilik bir ekipleri vardı ve çok profesyonel çalıştılar. Bu filmin ardından da Alman filmi var. Ayrıca haziran ayında da Polonya yapımı filmde oynayacağım' diyerek yeni projelerini anlattı.

Alper Kul, oyunculuk dışında binicilik hocalığı da yapıyor.

televizyongazetesi

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title