Haberler

DSP Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi Yapıldı

DSP Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi Yapıldı. Kongreye Tek Listeyle Katılan Zeki Bülent, İlçe Başkanlığına Seçildi.

DSP Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi yapıldı. Kongreye tek listeyle katılan Zeki Bülent, ilçe başkanlığına seçildi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi, Tekirdağ Eğitim Araçları Merkezi'nde yapıldı. Kongreye eski Çevre ve Orman Bakanı Fevzi Aytekin, DSP il ve ilçe teşkilatları, delegeler ve vatandaşlar katıldı. Kongrede konuşan Fevzi Aytekin, DSP'nin seçimlerde iddialı olduğunu söyleyerek seçim çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

DSP'nin Türkiye'nin ihtiyacına cevap verebilecek birikim ve kararlılığa sahip olduğunu söyleyen DSP İl Başkanı Fikri Girgin ise "Geçmişten gelen temelimiz ve inanmış kadrolarımız bizim en büyük güvencemizdir. Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de bu iki güvencenin partimize büyük takdir ve başarı getireceğine eminim" dedi.

Konuşmaların ardından Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri tek listeden kapalı zarf usulü yapıldı. DSP Merkez İlçe Başkanlığı seçimini Zeki Bülent kazandı. Başkanlığa seçilen Bülent, DSP'de yönetim kurulu üyeliği yapmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu: "DSP'nin iktidar olma mecburiyeti var. Ülkesini seven daha mutlu bir Türkiye isteyen bütün insanlarımızı DSP çatısı altında birleşmeye çağırıyorum. Tekirdağ'da DSP daha iyi bir konuma gelecektir. Bu görevi en iyi şekilde başaracağıma inanıyorum."

(SG-ED-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title